Augusztus az utolsó forró nyári hónap. Ez a perzselő energia ott lesz az életed történéseiben is. Most egy nagyon dinamikus, pörgős hónap ígérkezik. Nagyobb lendületet kaphatsz a fontos dolgok megvalósításához. Ha eddig hezitáltál, hogy meghozz egy döntést, az most nem fog nehézséget okozni. Egyszerűen azért, mert az Univerzum most segítő kezet nyújt neked ahhoz, hogy ne maradj benne nem- vagy rosszul működő kapcsolatokban, helyzetekben. Hiszen a következő hónap dupla erővel segít majd abban, hogy lezárd, amit kell. (2016=9, szeptember: 9)

Azok, akik kicsit lassabb személyiségek, megterhelőnek érezhetik ezt a felfokozott tempót. De ki lehet használni arra, hogy motivációt nyerjenek a mindennapokhoz. Akik pedig alapban is gyorsabban cselekvőek, azoknak ez a hónap nagyon inspiráló lehet, mert úgy fogják érezni, szárnyakat kapnak és minden megy, mint a karikacsapás.

De akármilyen legyen is a tempód, ebben a hónapban lehetőséged lesz a változások megélésre. Képes leszel aktívvá válni és gyorsabban cselekedni, mint ahogy eddig szokásod volt. Ez persze együtt járhat intenzívebb érzelmi hullámvölgyekkel is, de ne ijedj meg ettől. Tudni fogod kezelni, mert most ezt kell megtapasztalnod.

Ne lepődj meg azon, ha egyik nap nagyon energikus vagy másnap viszont lelassult. Esetleg nincs is semmihez kedved. Az okát pedig nem tudod. Fogadd el mindkét állapotot, csak engedd bele magad és éld meg. Vagyis ha tombol benned a „bugi”, akkor cselekedj, alkoss, valósítsd meg, ami eléd kerül. Ha pedig passzívnak, lustának, tehetetlennek érzed magad, akkor pihenj egyet és ne akarj pörögni.

Ez a kettős érzelmi állapot segít megtalálni magadban a belső egyensúlyt. És ha ez megvan, akkor már nem a külső dolgoktól fogod majd elvárni, hogy jól érezd magad. Tehát nem leszel senkinek és semminek kiszolgáltatott.

Anyagiak  terén ez a hónap hozhat kihívásokat. Ha kevés a pénzed, akkor most lehetőséget kaphatsz a megsokszorozására, akkor, ha elengeded a félelmeidet, amik a pénzhez kapcsolódnak. Hogyan? Gondolj arra, hogy a pénz bőségesen rendelkezésre áll a világban, és te pedig megnyitod magad, hogy hozzád is eljöhessen, mint egy „jóbarát”. Legyen a szándékod az anyagi helyzeted gyarapítása, mert ehhez most segítséget kaphatsz az Univerzumtól. Azért ne felejtsd el észrevenni a beérkező lehetőségeket és segítő személyeket, akiken keresztül a sors támogatni szeretne!

Párkapcsolatban is elég intenzív hónap előtt állunk. Ha a kapcsolatban meg kell oldanotok valamit, akkor most nagy vitákra, szenvedélyes beszélgetésekre számíthatsz. Miért? Mert most mindent eléd hoz a sors, ami arról szól, hogy tedd rendbe a kapcsolatodat. Ha most nem sikerül, a következő hónapban nehezebb lesz, mert szeptember energiái az elengedést, a lezárást fogják már támogatni, ha ennek itt az ideje.

Aki nem él párkapcsolatban, annak most lehetősége lesz nagy szerelmes sorstalálkozásra a lelki társával.

Aki pedig harmonikus kapcsolatban él, ő most turbó fokozatra kapcsolhat és szenvedélyesebbé teheti a viszonyát a párjával. Ezzel megelőzheti az esetleges későbbi beszürkülést, unalmat.

A szexualitás, a csábító erőd ebben a hónapban felerősödik. Persze csak ha hagyod!

Munka területén is ez a hónap hozhat új impulzusokat. Ha konfliktusod van a főnökkel, az most nyílt terepet kaphat és lehetnek viták. De ezzel nincs gond, mert azt a célt szolgálja, hogy amit esetleg eddig a szőnyeg alá söpörtetek, az most a felszínre kerüljön és megoldódjon.

Ha túl feszültnek érzed magad, akkor a nagy energiáidat vezesd le a (főnök helyett) inkább a sportban, meditálásban, sörözgetésben a haverokkal, csajos kávézgatásban. Vagy püfölj otthon egy párnát, ahelyett, hogy a főnöködet „püfölnéd” a szavaiddal.

Ha előléptetés, jutalom előtt állsz, az most beérhet ebben a hónapban.

Ha új munkalehetőséget, állásajánlatot kapsz, jól fontold meg, mert lehet, hogy magasabb szintre léphetsz a karrieredben és a munkád hivatássá változhat.

Ez a hónap tehát az erő, a szenvedély, a dinamizmus időszaka lesz. Jól használd ki az energiáit, mert könnyebben előre lendülhetsz a megrekedt állapotból egy életigenlő szintre. Ha pedig már eddig is nagy energiákkal éltél, akkor most arra figyelj, hogy a plusz erőt, amit most kapsz, hasznos, építő tevékenységekbe tedd bele!

Rombolás vagy teremtés? E kettősség közül választhatsz most. Nem érdemes menekülni, mert a sors úgy is eléd teszi, amit meg kell még oldanod. A döntés a tiéd! De ne agyalj túl sokat, csak engedd, hogy legyen az, ami lenni akar! És akkor minden a helyére kerül benned és körülötted is.