Mindig van lehetőség a boldogabb életre!
Választanád ezt?

Dr. Kovács Fatime

Milyen lenne azt az életet élni, amit valóban szeretnél?

Ennek elérésében segíthetlek! 

MÓDSZEREK

VISSZAJELZÉSEK

Rengeteget segítettél nekem, Fatime. Mióta nálad jártam, megváltozott az életem.Sokféle módon kértem már a társat, de ami nálad feljött elakadásként, az zseniális volt.Hálás vagyok neked, mert itt van mellettem Ő, akire eddig vártam. Köszönök mindent és biztosan foglak még keresni, ha gondom lesz.

Kiss Péter

Régóta elégedetlen voltam magammal, nem sok dicséretet kaptam a szüleimtől. Ha tükörbe néztem azt láttam, hogy csúnya vagyok. Közben pedig fogytam. Ajánlásra jutottam el Fatiméhez, aki nem akart meggyőzni arról, hogy anorexiás vagyok. Kiderült, hogy miért nem fogadom el magam nőként és hogy mi a bajom az élettel. Jól vagyok és ezt Fatimének köszönhetem.

Évi

Jó pár hónapja őrlődtem magamban munkaváltás végett, de nem mertem továbblépni. Fatime segítségét kértem és az lett az eredmény, hogy 1 hét múlva 2 állásajánlattal is megkerestek. Köszönet érte.

Andrea

Erős deréktáji fájdalommal mentem el hozzád, meg akartam tudni a lelki okát. Döbbenetes dolgok jöttek fel a múltamból. A fájdalmam már csökkent, alig érzem, jól vagyok. Útmutatást kaptam abban is, hogyan tartsam meg a pozitív élet szemléletemet.

K. Judit

Mindig betalálnak az útmutatásaid. Nagyon hálás vagyok neked, mert szinte egy őrangyalomként megerősíted a bennem zajló gondolatokat.

Móni

BLOG

Asztrológiai GPS: Az erő most velünk van!

Igazán jó híreket adhatok át  a jelenlegi bolygóállások alapján! Amikor nyár van és meleg, napsütés, szabadság, akkor általában már pusztán ettől is jól érezzük magunkat. Most azonban nemcsak ezek a külső körülmények, hanem az égi üzenetek is nagyon támogatóak  számunkra. Erő, vitalitás, lendült, dinamika, szerelem, impulzív kapcsolatok, kreativitás, cselekvés, tettvágy, romantika – ezek lehetnek a [...]

Asztrológiai GPS: Robbanó fordulópont a változásért!

A védikus asztrológia szerint 03.28-án egy igen erőteljes együttállás tapasztalható (Rahu-Mars a Bika jegyben), aminek a hatása erőteljesebben érzékelhető már az ezt megelőző és az ezt követő napon is. Ráadásul Telihold is most van, ami még inkább felerősíti ezt a tendenciát. A Rahu szimbolikus jelentése az, hogy megmutat mindent, ami felé haladunk, a Mars pedig [...]

Asztrológiai GPS januárra: Lépj ki az árnyékodból!

Itt van egy új év, új lehetőségekkel és kihívásokkal. Biztosan fog hozni ez az év is  új megtapasztalásokat. Ehhez egy segítség lehet az asztrológia, amely egy lehetőség arra, hogy válaszokat kapjunk a kérdéseinkre. Most januárban is izgalmas hatásokra számíthatunk.   Az egyik ilyen változás, hogy a védikus asztrológia számítása szerint a Mars december végén megérkezett [...]