A tízmilliószoros teremtő napok a buddhista hagyományokhoz kötődnek. 4 ilyen nap van egy évben, és ezek a napok Buddha életének fontosabb történéseiről szólnak. Ez a mai az első ebben az évben.

Ezek a napok óriási teremtő energiákkal bírnak, érdemes hát kihasználnunk. Nem kell azonban semmi extra dologra gondolni és semmilyen különleges spirituális képesség sem szükséges hozzá. Bárki élhet vele, saját választása szerint.Íme 5 egyszerű tipp ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban és a legkönnyebben ki tudd használni ennek a tízmilliószoros energiájú napnak a nagy erejét ahhoz, amit szeretnél.

 

1.Kezd a napot egy kellemes gondolattal!

  • pl:Ma nyitott leszek minden jó dologra!
  • Ma azzal a szándékkal teszek mindent, hogy boldognak érezhessem magam!
  • Ma elfogadó leszek akkor is, ha ez egyébként nehezemre esik!
  1. Tilos ma magadra vagy másra negatívan gondolni!

Bármit is tettél a múltban vagy más veled, ami nem tetszett, ne rágódj ezen tovább. Ne hibáztasd magad, akkor arra voltatok képesek. Inkább lépj tovább és azt értékeld, ami a jelenedben kellemes. Keresd mindenkiben,  magadban is mindig a jót, az értékelendőt!

  1. Légy ma kreatív!

Töltsd ma el úgy az idődet, hogy mindenben a lehetőséget látod. Adj magadnak bizalmat, hogy ötletelj, hogy új dolgok jelenhessenek meg az életedben. Lehet épp ma találsz rá arra az információra, munkára, pénzkereseti lehetőségre, társra, ami/aki a legjobb lehet neked.

  1. Adj magadnak időt!

Ha mindig csak panaszkodsz, hogy sok az elfoglaltságod, semmire sincs időd, mindig fáradt vagy, akkor most itt a remek alkalom, hogy nyiss teret arra, hogy jobban odafigyelsz magadra. Adj magadnak is időt, ne csak a feladatoknak.

Menj el egy masszőrhöz, sportolni, sétálni, főzz valami finomat, találkozz a barátaiddal. Tedd azt, amitől feltöltődsz!

  1. Szeress és légy hálás!

Este lefekvés előtt gondold végig, mennyi  ember van az életedben akik szeretnek és akiket te is szeretni tudsz. Mondj hálát és köszönetet értük. És adj hálát mindenért, amivel rendelkezel. Valamint azért is, amivel még nem, de szeretnéd, hogy az életed része legyen a jövőben.

A hála és a köszönet ereje mindent megsokszoroz!

szeretettel: Fatime