Igazán jó híreket adhatok át  a jelenlegi bolygóállások alapján!

Amikor nyár van és meleg, napsütés, szabadság, akkor általában már pusztán ettől is jól érezzük magunkat. Most azonban nemcsak ezek a külső körülmények, hanem az égi üzenetek is nagyon támogatóak  számunkra.

Erő, vitalitás, lendült, dinamika, szerelem, impulzív kapcsolatok, kreativitás, cselekvés, tettvágy, romantika – ezek lehetnek a segítő energiák és határozhatják meg a hozzáállásunkat a dolgainkhoz most kb. szeptember elejéig.

A védikus asztrológia számítása szerint ugyanis az egyik igen nagy aktivitást szimbolizáló bolygó a Mars belépett az Oroszlán jegybe, ami szintén jelentős erőforrások helye.

A Mars társaságát emeli még itt a Vénusz, ami pedig a vágyainkat, kapcsolatokat, a harmóniát, szépséget képviseli, a nőiesebb minőségeket.

Ez azt jelenti, hogy ahhoz kaphatunk most támogatottságot, hogy amit eddig halogattunk, hárítottunk, azt végre elindítsuk. Meglesz ugyanis ehhez az akartunk, az erőnk, a kezdeményező készségünk.

Azt érezzük majd, hogy képesek leszünk belekezdeni akár új dolgokba is, legyen ez munka, kapcsolatok, mozgás, új hobbi.

Erőt kaphatunk a függőségek letételére és építőbb szokások kialakítására.

Családi viszonyaink is kedvezően rendeződhetnek most a harmónia jegyében.

Mivel a Mars a Vénusz társaságát élvezi, így a vágyaink, szerelmi életünk, kapcsolataink is fellendülhetnek.

Megnőhet a szexuális kisugárzás, kibontakoztathatjuk az intimitás iránti vágyainkat, ehhez most megérkezhet a megfelelő partner is.

De a meglévő kapcsolatainkban is megtapasztalhatjuk a szerelmi életünk kinyílását. Harmonikusabbnak érezhetjük a kapcsolatainkat, a szenvedélyesebbé válhatunk, mely új dinamikát hozhat be a párkapcsolatokba. És ehhez most nem kell feltétlen a tengerparton napozgatni vagy koktélozni egy bárban, bárhol ránk találhat Ámor nyila.

Ingatlan ügyleteink is fellendülhetnek ebben az időszakban, lehet hogy most végre eladhatjuk vagy megtalálhatjuk a vágyott otthont, üzlethelyiséget.

Ugyanakkor arra is érdemes figyelemmel lenni, hogy a Jupiter mint nagy tanító szembesít azokkal az elakadásokkal, amik miatt nem tud a kapcsolatunk, a kreativitásunk a lehető legszabadabb és együttérzőbb módon működni.

Tehát ami most felszínre kerül bennünk, még ha az nagy erővel is tör fel, akár heves vita képében, ne ijedjünk meg tőle, mert csak azt teszi elénk, ami már ne működik és változtatásra,megoldásra vár.

Arra hívja fel a figyelmet a másik nagy rendcsináló, a Bakban lévő retrográd Szaturnusz is, hogy ne söpörjük be a szőnyeg alá a problémákat, hanem tegyük rendbe a kapcsolatainkat, az élethez való viszonyulásunkat.  Vállaljuk a felelősséget a saját boldogulásunkért, most tényleg nem ér kifele mutogatni.

Megkapjuk az erőt, a vitalitás érzését ahhoz, hogy elindítsuk azt, amit már régóta tervezgettünk magunkban, ami a kreatív oldalunkat, az ötleteinket támogatja. Lehet ez egy új munka, vállalkozás beindítása is. Mindazt, ami igazán minket szolgál és amitől elégedettebbnek érezhetjük magunkat.

Használjuk ki hát ezt az időszakot nyitottan és kíváncsi kedvvel arra, hogy valami újat, nagyobbat, jobbat tudjunk kihozni magunkból és az életünkből!

szeretettel

Fatime