Ez a hónap numerológiai szempontból támogathat abban, hogy új erőre kapjunk.

Anyagiak terén is lehetnek most sikereink. Megérkezhetnek régóta várt kintlévőségek. Arra azonban ügyelni kell, hogy ne költekezzünk túl.

Alkalmas lehet ez az időszak arra, hogy felerősödjenek bennünk a szenvedélyeink. Lehet ez egy hobbi iránt, de akár a szexualitásban is felpezsdülhet a kapcsolatunk.

A most megjelenő nagy erőt azonban mindenképp építésre használjuk és ne rombolásra, mert a szenvedélyek fellángolása viharokat is hozhat a kapcsolatokban. Most tanulhatjuk azt, hogyan lehet uralni az érzelmeinket, ahelyett, hogy másokat nyomnánk le.

 

Minden hónap elején – ráhangolódva az aktuális hónap minőségére, megoldandó feladatára és segítő energiájára – húzok egy képet számodra – most a Bőség kártyákból-, mely a tudattalanban lévő tartalmakat hozza felszínre. Majd pedig ehhez egy szót is az általam készített szókártyákból, mely pedig az elmét dolgoztatja meg.

Két kérdés fog minket vezetni:

  1. Mit kell most megoldanom?
  2. Mi segíthet ebben?

 

Bármilyen helyzetben legyél, a lényeg mindig az, hogy a megoldást keresd és ne a kifogásokat. Támogatásra pedig bármikor szükséged lehet: de mennyivel könnyebb, ha tudod, hogy van segítség.

  1. Kérlek, mielőtt elolvasnád a kártyákhoz fűzött mondataimat, először nézd meg a képet és a szót. Majd hagyd, hogy hassanak rád.

Engedd meg magadnak, hogy megérkezzenek a saját érzéseid, hisz ezek a te meglátásaid, amik csak neked üzennek valamit. Pontosan azt, amire éppen szükséged van.

  1. Ezután nézd meg az írásomat és vesd össze a saját gondolataiddal. Lehet, hogy megerősítéseket fogsz majd kapni, de az is lehet, hogy új felismeréseket. Mindegyik jó, úgy ahogy van. Bízz magadban!

 

És most nézzük erre a hónapra kihúzott kártyákat és szavakat, mi az üzenet számunkra:

 

Íme a „Mit kell most megoldanom?”  kérdésre kihúzott kártya:

 

„Számítok arra, hogy a körülmények a javamra változnak, mert bőségtudatban élek.”

 

Ha elgondolkozol a körülményeiden, amiben éppen vagy, mit látsz magad körül? Elégedett vagy pl. azzal az otthonnal, amiben élsz vagy szeretnél nagyobbat, szebbet, másmilyet.

Általában van egy nagyon egyszerű módja annak, hogy megtudd, mire is vágysz igazán, a szívedből és nem az elmédből. Amivel elégedetlen vagy, annak pont az ellenkezőjét kívánod.

Amikor arról beszélsz, hogy szívesen továbbköltöznél, mert kinőttétek már a lakásotokat, szűk és zsúfolt, akkor a jelen helyzet hiányosságait taglalod.

Amikor azt mondod, elmennél nyaralni, de nincs pénzed rá, épp arról beszélsz, amit nem akarsz.

 

Mindaddig, amíg azt taglalod, mi az elfogadhatatlan a jelenlegi helyzetedben, az a hiányból fakad. Hiányból, szűkségből viszont nem lehet bőséget teremteni. mert pont az ellentétei egymásnak. Hogyan tudnád egy üres tálról megkínálni a vacsora vendégeidet?

 

Sokszor hallom, hogy „olyan fáradt vagyok, nincs időm semmire”. Valójában azt szeretné a panaszkodó ilyenkor, hogy el tudjon menni moziba, kirándulni, sportolni, barátokkal borozni. De a fáradtság és az időhiány a korlátot jelenti és nem fogja azt meghozni, amiben jól érezheted magad.

Ahhoz tehát, hogy a fizikai valóságodban is meg tudd tapasztalni a bőséget, először a gondolkodásmódodban kell rendet tenni. Mert amire figyelsz, ahová irányítod a koncentrációdat, oda megy az energia.

 

Érdemes tehát tudatosabban odafigyelni arra, amit mondasz, mert az tökéletesen tükrözi a mögötte lévő gondolatokat.

Első lépésben tehát a gondolkodásmódodon kell változtatni, és azt fogja követni a pozitív változás a körülményeidben.

Amit szeretnél elérni, megkapni, arról hogyan beszélsz?

Milyen érzésekkel gondolsz a jövődre?

Amíg ugyanis a rosszra számítasz, addig nehezen tud megvalósulni a vágyott állapot.

 

A kihúzott szó arra, hogy mit érdemes ebben a hónapban megoldani:  

 

A rugalmasság azt jelenti, hogy nem merevedsz bele sémákba, szokásokba, olyan meggyőződésekbe, amik lehet nem is a tiéid, hanem másoktól jönnek.

Ha pl. gyerekkorodban sokszor hallottad ezt a mondatot, „mi ezt nem engedhetjük meg magunknak”… ez nem a te gondolatod volt akkor, amikor elhangzott.

Ha ezt követed, és ragaszkodsz hozzá, akkor bizony azt fogod megtapasztalni, hogy elmegy a pénzed, nincsenek lehetőségeid, szűkösségben élsz, csak vegetálsz, egy helyben topogsz.

Berögzültél a rutinszerűségbe, közben pedig a lendületre vágysz?

Merj kilépni a régi formáidból, melyek kereteket adnak az életedhez és légy rugalmas, spontán, laza abban, ahogyan az életedet éled!

Miért ne lehetne másképp, ahogy a szüleid, nagyszüleid éltek? Lehet nekik az jó volt, de te dönthetsz attól eltérően  is.

Gondolkodhatsz a bőség fogalmáról szabadon, ahogy neked jó, ami téged szolgál.

Ki is gátol meg ebben?

 

A 2. kártya: „Mivel oldhatom meg?

 

„Könnyedén megteremtem a bőség és jólét megvalósításához szükséges körülményeket.”

 

A kulcsszó a könnyedség.

Ez azt jelenti, hogy nem agyalod túl a dolgokat, nem keseregsz, nem másokat hibáztatsz, nem a konfliktusokat generálod vitákkal.

Ehhez azonban az előbb leírtak megoldása szükséges. Figyelemmel lenni a gondolkodásmódodra és arra, hogy miről és hogyan beszélsz. Ha arról, ami nem jó neked, azzal pont ezt erősíted. Amíg negatív vagy, türelmetlen, feszült, görcsös, amíg mindenáron akarsz, addig a könnyedség is távol marad tőled.

Segíthet azonban ennek az állapotnak az elérésében az, ha nem feszülsz rá a helyzetekre, sokkal inkább megengeded, hogy legyen az, ami épp lenni akar.

Lehet, hogy a jelenlegi állapotod épp nem egy boldog helyzet, de honnan tudhatod, hogy nem lesz e később pozitív hozadéka. pl. szakított veled a párod, épp most egyedül vagy és nyalogatod a sebeidet. És ha ez a történés fogja épp megnyitni a kaput egy sokkal jobb társ és boldogabb kapcsolat előtt?

 

És a kihúzott szó a megoldásra, ami segíthet:  

 

Az öröm az az érzelem, ami a legnagyobb hatásfokkal tudja teremteni a bőséget és egyben a könnyedséget is.

Gondolj csak bele, amikor örülsz annak, hogy milyen édes gyerekeid vannak, hogy mennyire szerelmes vagy a párodba és milyen boldog vagy vele, minden sokkal jobban megy ilyenkor, ugye?

Az öröm állapota sokféleképpen elérhető. Nem kellenek hozzá nagy dolgok, sem sok pénz, de még egy társ sem feltétlen. Örülhetsz számos dolognak, ami ott van most is az életedben. Örülhetsz, hogy egészséges vagy és fel tudsz kelni reggel; hogy valami finomat főztél a családodnak; hogy buliztál egy jót; hogy a barátokkal sütögettél a kertben; hogy olvastál egy hasznos írást..

Találd meg a saját örömforrásaidat a mindennapokban és akkor könnyedén észreveheted, hogy a bőség már most is ott van a körülményeidben, csak esetleg nem erre tetted eddig a fókuszodat.

Köszönöm, ha megosztod másokkal is ezt az írást, hogy minél többen legyünk akik a bőséget és az örömöt választják, mert ezzel a környezetünk is gazdagabbá válhat!

szeretettel:

Fatime