Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

A 2020-as év egyik fő feladata a biztonságérzet megteremtése lesz.

A stabilitás megéléséhez arra van szükségünk, hogy a különböző életterületekhez való viszonyunk pozitív, örömteli és elfogadó, megengedő legyen.

Ezért elindítom most, az év elejével, az Évkör Meditációt.

Minden hónapban előveszünk egy olyan témát, ami mindenkinek érinti az életét alapjaiban és fontos, hogy jó érzéseket kapcsoljon hozzá.

A meditációink szólni fognak a szüleinkkel való kapcsolatról, a családról, a gyermeki részről, munka, párkapcsolat, szexualitás, hit, célok, pénz, szabadság témaköreiről.

Így az év 12 hónapja alatt egy átfogó tisztuláson mehetünk keresztül, mert körbejárjuk azokat a meghatározó  témákat, amikből az életminőségünk összeáll. A te választásodon múlik, hogy végig járod-e velünk ezt az Évkört vagy csak egyes témáknál kapcsolódsz be.

 

Az első alkalommal januárban az Apánkhoz és ennek kapcsán a Férfiakhoz fűződő viszonyulásunk lesz a téma. Hiszen január egy 1-es hónap, ez pedig a férfi energiáról szól.

Nagyon fontos, hogy bármit is hozunk apai oldalról, akár generációsan is, valamint a múltbeli férfi társaktól, az rendezve legyen bennünk és tisztelettel gondolhassunk rájuk a szívünkben.

Ez a hozzáállás segíthet abban, hogy ne hordozzuk tovább magunkban a fájdalom, csalódottság érzetét, hanem megértsük, hogy bármi rossz dolog is történt velünk a férfi vonalán, annak is van egy ajándéka számunkra. A meditáció mellett  blokkoldásra is sor kerül.

 

Időpont: 2020. 01.24. péntek 18.30-19.30

Részvételi díj: 3000 Ft

Helyszín: Eyva Ház Kecskemét, Hoffman J. u. 10.

 

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Köszönöm, ha másokkal is megosztod ezt az infót.

Várlak szeretettel!

Fatime

06 20 362-22-88

fatime.eleteszencia@gmail.com