Események betöltése

Ha szeretnéd jól lezárni ezt az évedet és a következőt reményekkel telve, sikeresen indítani, ha  válaszokat szeretnél kapni a kérdéseidre, itt a helyed  a Luca napi Bőség varázsló esten és a Szeretet meditáción.

Az ősi hagyományok szerint dec. 13-án a fényt és ennek ajándékát, a szeretetet, szerencsét, boldogságot ünneplik, felkészülve a nagy fényünnepre: a téli napfordulóra és a karácsonyra.

Luca napját egy sajátos termékenységi napként is ünnepelték. Most mi is kapcsolódunk  ehhez a különleges naphoz.

A Luca napi Bőség varázsló esten egy kis vidám gyakorlat segítségével a vágyaink teremtéséért fogunk tenni.

 

Majd meditálni fogunk a szeretet megtapasztalásáért.

Elérkeztünk az év utolsó meditációjához. Ezen az alkalmon összegezzük magunkban az évet és felkészülünk lélekben az ünnepekre. Azért, hogy ne a rohanás, a fáradtság, a „mit vegyek ajándékba” feszültsége legyen bennünk. Sokkal inkább egy kis lecsendesülés, és ebben az a fajta meghittség megtalálása, ami megadhatja a nyugalmat nekünk.

Ebben a belső ellazultságban könnyebben megkaphatjuk a kérdéseinkre a válaszokat, akár a jelen évben történt valami megértésre váró esemény, akár a jövőre vonatkozóan van kérdés bennünk.

Valamint megbocsáthatjuk valakinek vagy éppen magunknak azt, amit még nem tudtunk elengedni eddig a múltból. Azért, hogy a boldogságunknak ez se legyen az akadálya.

És tesszük mindezt a szeretet energiájában, amiben nincs harag, ítélkezés, bizalmatlanság, hanem ami  egy elfogadó és megengedő állapotba tud hozni minket.

 

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Köszönöm, ha másokkal is megosztod ezt az infót.

Várlak szeretettel!

Fatime

 

Megosztás