Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Életünk a múlt, jelen, jövő folyamában zajlik. Akkor érezhetjük, hogy rendben mennek a dolgaink, ha ez a 3 idősáv harmóniában van bennünk. Hogyan lehetnél boldog a jelenben, ha pl. még nem bocsátottál meg valakinek a múltadból vagy ha aggódsz valamin a jövődet illetően.

3 meditáció, 3 hónap, 3 téma az elégedettségéért, a nyugalomért, az örömteli életért!

1. Az első meditáció, a múlt elengedését fogja segíteni. Mindegy, hogy az egy régi kapcsolat, szerelem, barátság, valakinek az elvesztése, valami régi meg nem oldott ügy, vagy egy bemerevedett szokás (cigizés, vásárolgatás, panaszkodás…) ezt le lehet tenni és el lehet engedni.

2.  Azért, hogy a jelent ne a küzdelmek, a fájdalmak, a szenvedések terévé tegyük (sokszor tudattalanul), hanem a felszabadultság, öröm, lazaság helyévé. Ez lesz a 2. meditáció témája, hogyan éljük meg a jelent és a pillanat boldogságát a legkönnyedebben.

3. Ha ezek rendben vannak bennünk, akkor van lehetőségünk arra, hogy a jövőnket olyan módon teremtsük meg, ami a legjobb számunkra és az akkor a körülöttünk élőknek is az lesz. Vagyis hogy ne egóból, hanem a szívünkből éljünk és alkossunk. Ez lesz a 3. meditáció témája. A jövő laza, örömből való teremtése.

 

Időpontok:

  1. meditáció: a múlt elengedéséért                              08. 29. 18.30-19.30
  2. meditáció: a jelen boldogságának megéléséért    09. 13. péntek! 18.30-19.30
  3. meditáció: a jövő örömteli kiteljesítésért               10. 11. 18.30-19.30

 

Részvételi díj: 3000 Ft/alkalom

Helyszín: Eyva Ház Kecskemét, Hoffman J. u. 10.

Természetesen egy alkalomra is lehet jönni, amire éppen hívást érzel.

 

Előzetes bejelentkezés szükséges.

Köszönöm, ha másokkal is megosztod ezt az infót.

 

Várlak szeretettel!

Fatime