Ez a hónap numerológiai szempontból támogathat abban, hogy megérkezzen az életedbe az a társ, aki hosszú távon az életed része lehet. A párkapcsolatba most érdemes még több energiát tenni, mert itt van a kinyílás és az aratás ideje. Felerősödhet jobban a szeretet iránti igény és annak a számodra legmegfelelőbb módon való megélése.

Most célszerű jobban odafigyelni a megérzéseidre. Érzékenyebbé válhatsz, ami segíthet abban, hogy tisztábban láthasd és érezhesd, hogy mit tegyél egy adott helyzetben.

Ugyanakkor arra is ügyelni kell, hogy megjelenhetnek olyan személyek az életedben, akik kihasználhatnak. Itt az ideje, hogy felelősséget vállalj magadért, és állj ki határozottabban a véleményedért, a határaid meghúzásáért.

Minden hónap elején – ráhangolódva az aktuális hónap minőségére, megoldandó feladatára és segítő energiájára – húzok egy képet számodra – most a Tarot kártyákból-, mely a tudattalanban lévő tartalmakat hozza felszínre. Majd pedig ehhez egy szót is az általam készített szókártyákból, mely pedig az elmét dolgoztatja meg.

Két kérdés fog minket vezetni:

  1. Mit kell most megoldanom?
  2. Mi segíthet ebben?

Bármilyen helyzetben legyél, a lényeg mindig az, hogy a megoldást keresd és ne a kifogásokat. Támogatásra pedig bármikor szükséged lehet: de mennyivel könnyebb, ha tudod, hogy van segítség.

  • Kérlek, mielőtt elolvasnád a kártyákhoz fűzött mondataimat, először nézd meg a képet és a szót. Majd hagyd, hogy hassanak rád.

Engedd meg magadnak, hogy megérkezzenek a saját érzéseid, hisz ezek a te meglátásaid, amik csak neked üzennek valamit. Pontosan azt, amire éppen szükséged van.

  • Ezután nézd meg az írásomat és vesd össze a saját gondolataiddal. Lehet, hogy megerősítéseket fogsz majd kapni, de az is lehet, hogy új felismeréseket. Mindegyik jó, úgy ahogy van. Bízz magadban!

És most nézzük erre a hónapra kihúzott kártyákat és szavakat, mi az üzenet számunkra:

Íme a „Mit kell most megoldanom?”  kérdésre kihúzott kártya:

A képen egy fiatalember szorgosan munkálkodik egy fa körül. A fa a kép közepén ragyog, virágba borulva, gyümölcsöt is hozva.

Ez a lap a Tarotban arról szól, hogy ahhoz, hogy eredményt tudj elérni, kitartásra és türelemre van szükség. Gondolj csak bele, amíg a természetben egy fa termőre fordul, ahhoz is idő kell. Nem fog tudni hamarabb almát ontani az almafa, csakis akkor, amikor annak eljön a maga ideje. Ahhoz pedig, hogy a fa gyümölcsöt hozzon, sok munkára van szükség.

Amikor szeretnél valamilyen eredményt látni az életedben, az is csak akkor következhet be, ha beleteszed magadat. A tudásodat, erődet, ha cselekszel érte.

Egy párkapcsolat pl. nem élhet sokáig, ha a felek nem figyelnek oda egymásra, ha nem beszélik meg a problémáikat.
Nem tudsz örömmel bemenni dolgozni, ha unod a munkádat.
Nem lehetsz az ideális testsúlyodban, ha nem mész el sportolni.

Tehát tenned kell azért, hogy az életedben a vágyaid, céljaid meghozzák a gyümölcsüket. De nem szabad elfelejteni, hogy ehhez szükség van bizonyos időre. Mert mindennek van egy érési folyamata. Ehhez kell a türelmed, hogy ki tudd várni a pozitív eredmény bekövetkeztét.
Ha türelemmel, higgadtan képes vagy benne lenni az életed történéseiben, és hagysz elég időt a megvalósulásra, akkor az eredmény is pozitív lesz és megérkezik a legjobb időpontban.

Kérdések:
Miben korlátozom magam a türelmetlenségemmel?
Mit teszek azért, hogy a célom, vágyam beteljesüljön?
Képes vagyok kitartó maradni akkor is, amikor nem történik semmi?
Mi az a téma az életemben, amire rágörcsölök, mert még nem valósult meg?

Mi lenne, ha elhinnéd, hogy amit szívből szeretnél, az már úton van feléd, csak még idő kell hozzá, hogy megjelenhessen a fizikai valóságodban?

A kihúzott szó arra, hogy mit érdemes ebben a hónapban megoldani: 

A céltalanság az az állapot, amikor sodródik csak az ember. A vágyadból attól lesz cél, hogy aktivitást teszel bele.
Amikor pl. szeretnél dinamikusabb életet élni, mit teszel azért, hogy kimozdulj a kényelmi zónádból?
Ha vágysz egy élvezetesebb munkára, képzed-e magad? Keresel-e új lehetőséget a tudásod kibontakoztatására?
Ha túlságosan leterhelt vagy, sok a feladatod, teszel e valamit azért, hogy pihenőidőket adj magadnak? Töltődsz-e valamiből vagy csak hajtasz keményen?

Hogyan éreznéd magad, ha az életed irányát te szabnád meg és tennél is azért, hogy a vágyaid kézzelfoghatóan megvalósuljanak?

A 2. kártya: „Mivel oldhatom meg?

A képen egy angyal látható, aki az élet vizét egy ezüst kancsóból egy arany kancsóba önti. Egyik lába a vízen, másik egy kövön nyugszik. A ruhája színvilágában is ott van a kettősség. A víz az érzelmeket szimbolizálja, a kő az értelmet.

Ez a lap azt üzeni, hogy itt az ideje az egyensúly megtapasztalásának. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha mértékletes vagy és nem esel végletekbe.

Az eredmény bekövetkezése, a célok elérése csak akkor sikerülhet, ha egyensúlyba tudod hozni magadban az érzelmi világodat és a racionális elmédet. Vagyis nem adsz nagyobb jelentőséget a negatív érzéseidnek, a türelmetlenségednek, elégedetlenségednek, fájdalmadnak, haragodnak, de a mindent felülíró logikus énedet is képes vagy kordában tartani.

Ahhoz, hogy ez jól sikerüljön, először is arra van szükséged, hogy megtaláld a saját lelki békédet. Ez az állapot azonban akkor érhető el, ha teszel a mindennapjaidba nyugisabb időszakokat. Ilyenkor gyűjthetsz ugyanis erőt magadba és ez hozhat neked gyógyulást és lendületet.
A mostani időszak tehát abban támogathat téged, hogy sikerüljön megtalálnod a bizonytalan helyzeteidben az arany középutat, hogy ki tudj békülni a múltaddal.
Az is várhat rád, hogy ha eddig keményen dolgoztál, az eddigi nehéz időszaknak vége, és hamarosan learathatod a befektetett munkád gyümölcsét.
Fejlődésed által magasabb szintre emelkedhetsz és egy újfajta életminőségre leszel érdemes.

És a kihúzott szó a megoldásra, ami segíthet: 

Amikor nagyon vágyódsz már egy jobb élethelyzetre, akkor sokat segíthet, ha előveszed a múltban szerzett tapasztalataidat. Akár rossznak érzed ezeket, akár jónak, az mind a te támogató erőd megnyilvánulása lehet. Persze csak akkor, ha ebből a nézőpontból tekintesz rájuk.

Ha pl. felismered, hogy van egy ismétlődő minta a kapcsolataidban, mert észreveszed, hogy téged mindig kihasználnak a férfiak. A főnökök nagyobb terhet tesznek rád; a gyerekeid mindent akarnak; a barátaid folyton neked panaszkodnak. Ezek mind tapasztalatok, amik arra jók, hogy megértsd, nem te vagy a rossz, csak épp változtatnod kell a magadhoz való hozzáállásodon, hogy hol húzod meg a határaidat, kinek mit engedsz meg, mit adsz magadból. Mert valójában minden múltbeli történés, aminek részese voltál, téged szolgál, téged támogat.

Hogyan éreznéd magad, ha úgy tekintenél az életedre, mint egy remek lehetőség arra, hogy jobban megismerd önmagad?
Ezáltal egyensúlyba hozhatod a negatív és pozitív történéseket, azért, hogy egyensúlyba kerülj.
Amint pedig egyensúlyban vagy, bármilyen pozitív eredmény megérkezhet az életedbe!

Mi lenne, ha hinnél ebben?