Ez a hónap numerológiai szempontból alkalmas lehet arra, hogy szembenézzünk az érzelmeinkkel és a mögötte húzódó helyzetekkel.

Most rálátást kaphatunk a mélyebb összefüggésekre, és felismeréseket kaphatunk a megoldásra váró problémáinkban.

Érdemes a megérzéseinkre, álmainkra most jobban odafigyelni, mert a sors most erőteljesebben ezen keresztül üzenheti meg a kérdéseinkre a válaszokat.

 

Minden hónap elején – ráhangolódva az aktuális hónap minőségére, megoldandó feladatára és segítő energiájára – húzok egy képet számodra – most a Kérd és megadatik kártyákból-, mely a tudattalanban lévő tartalmakat hozza felszínre. Majd pedig ehhez egy szót is az általam készített szókártyákból, mely pedig az elmét dolgoztatja meg.

Két kérdés fog minket vezetni:

  1. Mit kell most megoldanom?
  2. Mi segíthet ebben?

 

Bármilyen helyzetben legyél, a lényeg mindig az, hogy a megoldást keresd és ne a kifogásokat. Támogatásra pedig bármikor szükséged lehet: de mennyivel könnyebb, ha tudod, hogy van segítség.

  1. Kérlek, mielőtt elolvasnád a kártyákhoz fűzött mondataimat, először nézd meg a képet és a szót. Majd hagyd, hogy hassanak rád.

Engedd meg magadnak, hogy megérkezzenek a saját érzéseid, hisz ezek a te meglátásaid, amik csak neked üzennek valamit. Pontosan azt, amire éppen szükséged van.

  1. Ezután nézd meg az írásomat és vesd össze a saját gondolataiddal. Lehet, hogy megerősítéseket fogsz majd kapni, de az is lehet, hogy új felismeréseket. Mindegyik jó, úgy ahogy van. Bízz magadban!

 

És most nézzük erre a hónapra kihúzott kártyákat és szavakat, mi az üzenet számunkra:

 

Íme a „Mit kell most megoldanom?”  kérdésre kihúzott kártya:

„Elég önzőnek kell lennem ahhoz, hogy ráhangolódjak a Jóllétre.”

Ha elolvasod ezt a sort, mi az, ami először eszedbe jut? Mit vált ki belőled?

Bármilyen gondolatod is legyen a kártyán lévő mondat kapcsán, az úgy van jól. Mert azt mutatja meg: hol tartasz a saját fejlődési utadon. Mindenki ott, ahol éppen kell neki. Soha nem szabad másokhoz viszonyítani magadat és az életkörülményeidet. Mert mindenki más, egyedi fejlődési utat jár be.

Az önzőség nem csak azt jelenti, hogy ha neked van, akkor másnak kevesebb jut. Miért ne szólhatna arról, hogy először magadról kell gondoskodnod. Hiszen hogyan tudnál bárkinek is figyelmet, törődést, szeretetet adni, ha ezeket előbb  nem adod meg magadnak.

Mit tudsz adni, ha a te érzelmi tankod kimerülőben van?

Ha fáradt vagy, mert kizsigerelted magad a sok munkával vagy mások kiszolgálásával.

Amíg te nem támogatod magadat a legfőbb figyelemmel bűntudat nélkül, addig nem fogsz tudni igazából adni másoknak sem. Tehát légy önző nyugodtan abban, hogy többet foglalkozol a lelki, mentális fizikális egészségeddel, jólléteddel, hogy szeretni tudd magadat és az életedet.

Menj sportolni, találkozz többet a barátaiddal, találd meg és éld a hobbijaidat.

Ekkor majd azt veszed észre, hogy szívesen vannak az emberek a társaságodban és egyre több jó dolog fog történni veled.

Azt pedig ne felejtsd el, hogy a bőség végtelen, nincs olyan, hogy elfogyna valami. Ha kevesebb volt a pénzed, ugye mindig jött a helyére újabb pénzösszeg? Amikor nem volt épp kapcsolatod, ugye voltak férfiak/nők körülötted, akik közül valaki a társad lehetett volna? Ha elfogyott a kaja a hűtőből, ugye csak le kellett menned a boltba, hogy feltöltsd újra.

Adj magadnak minél több örömöt, mert csak ebből tudsz másoknak adni. Mégpedig azt, amire nekik a legnagyobb igényük van belőled.

Miben kellene jobban odafigyelnem magamra, hogy több energiám legyen?

Mit szeretnék a páromtól, szüleimtől, barátaimtól megkapni a legjobban?

Ezt megadom magamnak? Vagy inkább tőlük várom el?

 

A kihúzott szó arra, hogy mit érdemes ebben a hónapban megoldani:   

A céltalanság egy passzív állapot, amire néha lehet, hogy szükséged van. Akkor, amikor a pihenősebb időszak van az életedben. De a célok mindig motiválnak és lendületet adnak. Előre visznek.

Nézd meg, hogy a céljaid mennyire vannak összhangban az aktuális fizikális állapotoddal.

Képes vagy-e annyi erőt, energiát beletenni, amennyit az a cél megkívánna?

Ha nem, akkor ne kínozd magad, mert az nem a jóllét irányába visz, csak a kimerüléshez.

Ha kell, adj magadnak több pihenőidőt, kényeztesd magad! Menj el masszázsra, olvass egy jó könyvet, élvezd a vizet vagy kirándulj nagyokat a természetben!

Kezd el most! A nyár kiváló időszak erre.

 

A 2. kártya: „Mivel oldhatom meg?

„Most fedezem fel újra természetes Jóllétem megengedésének művészetét.”

Gyakran akadálya a jólléted megtapasztalásának az, hogy bár vágysz rá, de mégsem engeded meg magadnak. Persze erre most mondhatod azt, „dehogyisnem akarom megengedni, nem vagyok a saját magam ellensége, de..”

A megengedés azt jelenti, hogy nem állsz ellent annak, ami éppen van. Megengeded akár azt is, ha épp kevesebb pénzed van vagy ha épp egyedül vagy. De nem úgy, hogy közben sajnálgatod magad, sötét színben látod az életed és egy nagy rakás szerencsétlenségnek tartod magad.

A megengedés arról szól, hogy:

  1. Először felismered, min kellene változtatnod. Hogy pl. nem akarsz bántalmazó kapcsolatban élni tovább, ahol kihasználtnak érzed magad. Hogy nem zsigereled ki magad tovább a sok munkával, több időre lenne szükséged. Hogy nem ragaszkodsz régi dolgokhoz.
  2. Aztán kinyilvánítod a szándékodat arról, hogy mit szeretnél ezek helyett valójában. Leírod, elmondod, meditálsz érte, vagyis ennek adod a figyelmed.
  3. Majd pedig megengeded, hogy megérkezzen ez az új helyzet lehetőségek formájában.
  4. Végül pedig befogadod az életedbe.

 

Amíg nem tudod befogadni és továbbra is ragaszkodsz a régi formákhoz, szokásaidhoz, mert az a kényelmes és biztonságos, akkor hogyan várod el, hogy jobban érezd magad?

Amint azt választod, hogy az életed örömteli legyen és meg is engeded ezt magadnak, jobbnál jobb lehetőségek érkezhetnek meg hozzád.

 

És a kihúzott szó a megoldásra, ami segíthet:   

 Az önvizsgálat egy nagyon egyszerű eszköz ahhoz, hogy tisztán láss önmagadra.

Te tudod, hogy:

Mi az, amit tényleg szeretnél? Te, és nem a párod, a szüleid, a gyereked?

Milyen környezetben, kapcsolatokban, munkában, testben éreznéd magad boldognak, ha újraírhatnád életed forgatókönyvét?

Milyen lenne a társad, akivel szívesen élnél?

Mit tehetnél azért, hogy ez a valóságod is legyen, ne csak az álmod?

Érdemes tehát többet foglalkozni a belső világoddal, mert ez az út vezet el ahhoz, hogy az öröm természetes része legyen a mindennapjaidnak.

Ismerd meg hát jobban önmagad, hogy minden álmodat valóra válthasd könnyedén!

szeretettel:

Fatime