Ez a hónap numerológiai szempontból támogathatja a harmóniára, szépségre való igényedet.

Előtérbe kerülnek most a kapcsolatok és hogy azokat milyen minőségben éled.

Legyen szó akár párkapcsolatról, akár a családi életedről, a biztonságérzet megtapasztalását fontosnak érezheted most.

Felerősödhet a gondoskodó, empatikus éned, és a szeretetre való igény is.

Megérkezhet a régóta várt társ, a szerelem is akár. De ne felejtsd el, hogy mindig olyan partner tud csak megjelenni az életedben, akire készen állsz már.

 

Minden hónap elején – ráhangolódva az aktuális hónap minőségére, megoldandó feladatára és segítő energiájára – húzok egy képet számodra – most a Tarot kártyákból-, mely a tudattalanban lévő tartalmakat hozza felszínre. Majd pedig ehhez egy szót is az általam készített szókártyákból, mely pedig az elmét dolgoztatja meg.

Két kérdés fog minket vezetni:

  1. Mit kell most megoldanom?
  2. Mi segíthet ebben?

 

Bármilyen helyzetben legyél, a lényeg mindig az, hogy a megoldást keresd és ne a kifogásokat. Támogatásra pedig bármikor szükséged lehet: de mennyivel könnyebb, ha tudod, hogy van segítség.

  1. Kérlek, mielőtt elolvasnád a kártyákhoz fűzött mondataimat, először nézd meg a képet és a szót. Majd hagyd, hogy hassanak rád.

Engedd meg magadnak, hogy megérkezzenek a saját érzéseid, hisz ezek a te meglátásaid, amik csak neked üzennek valamit. Pontosan azt, amire éppen szükséged van.

  1. Ezután nézd meg az írásomat és vesd össze a saját gondolataiddal. Lehet, hogy megerősítéseket fogsz majd kapni, de az is lehet, hogy új felismeréseket. Mindegyik jó, úgy ahogy van. Bízz magadban!

 

És most nézzük erre a hónapra kihúzott kártyákat és szavakat, mi az üzenet számunkra:

Íme a „Mit kell most megoldanom?”  kérdésre kihúzott kártya:

A képen egy női alak látható, aki puszta kézzel kinyitja az oroszlán száját, és közben megtartja a felé dőlő oszlopot is. A Tarotban ez az Erő lapja, ami jelenthet mind fizikai, mind lelki erőt is.

Amikor egy olyan helyzetben vagy, ami megoldásra vár, szükséged van erőre hozzá. Ez fakadhat a belsődből, és jöhet kívülről. Minél inkább tudsz a belső erőtartalékaidra támaszkodni, annál könnyebben fogod tudni megoldani a feladataidat.

 

Mi lehet ez a belső erőforrás?

Minden olyan tulajdonságod, képességed, amit már egy múltbeli szituációban elő tudtál hozni magadból és ennek segítségével tudtál talpra állni. Ezekre az adottságaidra mindig támaszkodhatsz a későbbiekben is.

Például elveszítetted a munkádat és egy ideig munkanélküli voltál. De nem adtad fel, elkezdtél tanulni valami új dolgot, vagy elővetted a kapcsolataidat és segítséget kértél. Tehát volt benned bátorság, hit, akaraterő, kitartás, magabiztosság, türelem… ezek mind azok a tulajdonságok, amik benned vannak és amiknek a segítségével átlendíthetted magad a nehézségeken.

A külső világod is lehet egy erőforrás, de az nem biztos, hogy annyira stabil, hogy mindig a rendelkezésedre áll, hiszen a barátok, kollégák, ismerősök gyakran változnak az életünkben.

 

Ezért ha valóban szeretnél tenni magadért, arra törekedj, hogy belül találd meg az erődet.

Mi lenne az az értékes tulajdonságod, képességed, adottságod, amire büszke vagy?

Mennyire vagy tisztában azzal, hogy egy múltban megélt nehézség mennyi tapasztalatot adott neked?

Felismerted-e ezeket és hasznosítottad-e egy másik problémás helyzet megoldása során?

 

A kihúzott szó arra, hogy mit érdemes ebben a hónapban megoldani:  

A tanácstalanság egy olyan állapot, amikor úgy érzed, képtelen vagy dönteni. Ilyenkor gyakran szaladgál az ember fűhöz-fához, és keres egy okosabbat, bölcsebbet, barátot, rokont, akiben bízhat. Aki majd megmondja neki, mit tegyen.

De a tanácstalanság mindig egyfajta belső bizonytalanságból ered. Amikor nem hiszed el, hogy a válaszok benned vannak, mert nem bízol magadban, abban, hogy képes vagy rá.

Tehát amikor kételyeket érzel magadban egy szituáció kapcsán, akkor először nyúlj a belső erőforrásaidhoz, amik a legbiztosabb segítőid lehetnek.

 

A 2. kártya: „Mivel oldhatom meg?

A képen a trónján ülő uralkodó látható,  aki a hatalmat gyakorolja. A Tarotban ez a Császár lapja.

A császár az a személy, akinek két lábbal kell állnia a földön, stabilnak kell lennie, hogy magabiztosan tudja a hatalmat képviselni.

Te a saját életedben mennyire állsz stabilan bele a helyzetekbe? Kézben tudod- e tartani az életed irányítását, vagy inkább mástól várod el, hogy döntsön helyetted?

 

Ez a lap azt üzeni, hogy amikor úgy érzed elfogyott az erőd, tanácstalan vagy egy ügyben, hogy mit tegyél, akkor használd a logikus részedet és tégy rendet a gondolataidban.

Rendszerezd tudatosan, hogy mi a fontos  számodra.

Mi az a cél, amit el szeretnél érni.

Mi az az irány, ami felé az életedet kormányozni akarod.

Bíznod kell a saját erődben, és abban, hogy mindig képes vagy józanul átlátni a helyzeteket.

Mi van, ha pont most van itt a megfelelő idő a változtatásra? Ehhez te kellesz a legjobban.

 

 És a kihúzott szó a megoldásra, ami segíthet:    

Ahhoz, hogy érezhesd a saját erődet és ne másnak add át a döntés jogát az életed felett, felelősséget kell vállalnod a gondolataidért, szavaidért, tetteidért.

Ez azt jelenti, hogy az is egy döntés, ha nem csinálsz semmit, csak elvárod, hogy majd valaki más határozzon helyetted. Csak akkor ne csodálkozz, ha nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan szeretnéd.

A felelősség vállalása azt is magával hozza, hogy fel mered-e vállalni önmagadat, azt a véleményedet, ami nem biztos, hogy másoknak tetszeni fog. De az életedet te éled, és a tetteid következményeit is neked kell viselned.

Miért adnád oda másnak a döntés jogát az életed felett, ha a szabad akaratod által ezt te is megteheted?

Használd fel a múltbeli tapasztalataidból nyert erőt és lépj ki az önkorlátozó helyzetekből azáltal, hogy bátran felelősséget vállalsz és teszel önmagadért!