Theta Healing

Theta Healing kezelések

Hogyan és miben tudok segíteni a THETA HEALINGGEL?

A Theta Healing egy olyan módszer, aminek a segítségével ellazult théta állapotban, a tudatalattiban meghúzódó blokkoló hitrendszereinkre láthatunk rá és írhatjuk át pozitívvá.

A Théta Healing 4 szinten dolgozik: Alap szinten: mindaz,amit gyerekkortól kezdve hallottunk, elhittünk és eltároltunk a tudatalattiban. Genetikai szinten: azok a mintázatok, amit őseinktől hoztunk a géneken keresztül. Történelmi szinten: amit az előző életeinkből, kollektív tudatból őrzünk magunkban. Lelki szinten: minden olyan érzelmi minta, ami hatott ránk lelki síkon.

A Theta Healinggel ezeket a tudatalattiban eltárolt korlátozó hitrendszereinket tárjuk fel és kapcsolódva a Legmagasabb Tudatossághoz, megváltoztatjuk pozitívvá. A Théta Healing módszere könnyen és gyorsan képes segítséget nyújtani bármilyen problémában, elakadásban.

Hány kezelésre van szükség?

Mivel a nehézségeket sem egy nap alatt alakítottad ki magadban, tapasztalatom szerint egy folyamat végigvitele a leghatékonyabb és a legcélravezetőbb. Ez több egymást követő alkalmat jelent. Természetesen ez egyénenként változó és a probléma jellegétől függ. Általában több találkozóra van szükség a vitatott élethelyzet mélyebb feltárása és a gyökérokok megtalálása érdekében.

Egyébként minden alkalom hozzásegít téged még ahhoz is, hogy jobban megismerd önmagad és tudatosabban élhesd az életed.

Mennyi ideig tart egy alkalom?

Kb.1 óra. Ez magában foglalja:

 • a konzultációt
 • valamint – amennyiben szükséges – a személyre szabott, otthon végezhető megerősítő gyakorlatot. Ezt a kezelés végén kapod meg annak érdekében, hogy támogassuk és megerősítsük benned tudatos szinten is a pozitív eredményt.
Mennyibe kerül?

18.000 Ft/1 Óra

Online konzultáció (skyp, messenger, viber) esetén előre utalással történik a díj rendezése.

Lemondási feltételek:

Amennyiben nem tudsz eljönni valami miatt, kérem mindenképp ezt jelezni, hogy a várakozólistán lévőknek át tudjuk adni a helyet. Ha aznap kerül lemondásra, a konzultációs díj felét szükséges kifizetni, mert akkor már másnak nem tudom felajánlani az aznapi üresen maradt időpontot.

A konzultáció nem helyettesíti az esetlegesen szükséges orvosi kezelést.

Akadály-e az, ha nem Kecskeméten élek?

A távolság nem akadály, lehetőség van skypon vagy viberen keresztüli konzultációra is. A világ számos országában élő kliensekkel vagyok kapcsolatban és eredményesen működik ezen a módon is a munka.

Milyen témákban kaphatok segítséget?

Tulajdonképpen bármilyen téged érintő, foglalkoztató, megoldásra váró kérdésben tudok segíteni. Néhány téma többek között, ami már előfordult a praxisomban és talán téged is érinthet:

Kapcsolatok:

 • párkapcsolat: ideális párkapcsolat, igazi társ , szexuális blokkok , exek elengedése, megbocsátás, továbblépés
 • család: anyai/apai minták, szülő-gyerek viszony, testvér-féltékenység, családi konfliktusok, gyermekvállalás, teherbe esés akadályai, mozaikcsalád együttélése
 • egyéb: konkrét személyekkel (főnök, kolléga, barát, szomszéd..) való konfliktusok

Munka, anyagiak:

 • pénzügyi gondok, pénzkezelési technikák (túlköltekezés, spórolás), anyagi blokkok
 • ideális munka, kiégés, céltalanság, sikertelenség, motiváció hiánya, munkafüggőség, életpálya,
 • alkalmazottból vállalkozóvá válás, vállalkozás beindítása, önmenedzsment, cég sikeres működtetése, szervezetfejlesztés
 • generációs blokkok a munkavállalásban, anyagiakban

Önismeret:

 • önbizalomhiány, kisebbrendűségi érzés, megfelelési kényszerek, maximalizmus, teljesítménykényszer
 • dackorszak, kamaszkor, életkezdési/életközépi válság, klimax, haláleset feldolgozása
 • identitáskeresés – életcél, életút (Hol a helyem? Jó úton járok e? Ez e az én életfeladatom?) pozitív gondolkodás elérése, tudatos teremtés
 • nőiesség/férfiasság, önszeretet, önelfogadás
 • függőségek (drog, alkohol, munka, társfüggőség)
 • tanulási zavarok, vizsgablokk, stresszek, félelmek kezelése
 • érzelmek kezelése (harag, féltékenység, fájdalom, traumák, hangulatingadozások..)

Egészség, testkép:

 • fóbiák (repüléstől, madaraktól, zárt térben, utazástól, emberektől), pánikbetegségek
 • betegségek okainak feltárása (daganatok, migrén, menstruációs panaszok, ciszta, mióma, endometriózis, pajzsmirigy, prosztata, meddőség, kancsalság, cukorbetegség, epekő, vesekő, májproblémák, autoimmun betegségek, stroke, agyvérzés, bénulás, visszatérő felső légúti betegségek, depresszió, skizofrénia, álmatlanság)
 • anorexia, fogyás, testsúly ingadozás, téves testkép

Ha szeretnéd jól érezni magad, jelentkezz be hozzám! Gyere és tegyük rendbe az életedet!

Ha szeretnél valakit megajándékozni egy konzultációval, akkor megteheted ezt Ajándékutalvány formájában is. Az utalvány nálam igényelhető.