Védikus asztrológia

Védikus asztrológia kezelésekA védikus asztrológia India több ezer éves életbölcselete, tudománya, amely a Védákra, India ősi tudásanyagára épül. A Védák a tudás könyvei, az asztrológia csillagbölcseletet jelent.
Indiában dzsottishnak nevezik, ami a fény tudományát jelenti. Az asztrológiai tanításokat szentírásokban jegyezték fel a bölcsek.

Az asztrológiát a Védák szemeinek is tartják, mert ennek a tudásnak a segítségével beleláthatunk múltba, jelenbe, jövőbe. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az asztrológia a jóslás egy formája lenne, mert az egész rendszer egy egzakt tudománynak fogható fel, mely csillagászati számításokra és a több ezer éves tapasztalati megfigyelésekre épül.

A védikus asztrológia több ponton is különbözik a nyugatitól, az egyik legfőbb különbség, hogy ez Hold központú a Nap helyett, mert a Hold képviseli és mutatja a lélek útját.

Számomra a védikus asztrológia egy iránytűként szolgál. Csodálatos összefüggő, komplex rendszerben mutatja meg a születési képletünkből, hogy honnan jövünk, és merre tartunk, mit hozunk magunkkal.

Útmutatóul szolgál arra, hogy mi a feladatunk most ebben a földi életünkben, hogy hogyan igazodjunk el a lehető legkönnyedebben a mindennapok útvesztőiben.

Válaszokat ad, a személyiségünk gyenge és erősebb pontjaira, a kapcsolati rendszereinkre, legyen szó a szüleinkkel, gyerekeinkkel, barátainkkal való viszonyunkról. Megmutatja a párkapcsolati struktúránkat és lehetőséget ad annak megértésére, hogy miért éppen olyan társat választunk.

Segítségül szolgál annak megértésében, hogy mihez van tehetségünk, mi az a hivatás, amiben kiteljesedhetünk.

Én nagyon sokat dolgoztam magamon annak felderítésére, hogy a jogi pálya mi célt szolgált az én életemben, és a védikus asztrológia által kaptam meg a legtisztábban a válaszokat. Ez a tudás még jobban megerősített abban, hogy a jelenlegi segítő hivatásomban jó úton járok és ezzel teljesítem a jelen életbeli feladatomat.

Felismeréseket ad továbbá életünk egyes szakaszaira vonatkozóan, segítségével megérthetjük a sorsdöntő eseményeink bekövetkeztének okait.

A védikus asztrológia számomra egy csodálatos és hatékony eszköz arra, hogy segítségével feltérképezzük az életünk alakulását, fontosabb történéseit és lehetőséget ad arra, hogy a benne lévő hatalmas információ rendszer segítségével tudatosabban irányíthassuk az életünket.

A konzultáció díja:18000 Ft/1 óra.

Online konzultáció (skyp, messenger, viber) esetén előre utalással történik a díj rendezése.

Lemondási feltételek:

Amennyiben nem tudsz eljönni valami miatt, kérem mindenképp ezt jelezni, hogy a várakozólistán lévőknek át tudjuk adni a helyet. Ha aznap kerül lemondásra, a konzultációs díj felét szükséges kifizetni, mert akkor már másnak nem tudom felajánlani az aznapi üresen maradt időpontot.

A konzultáció nem helyettesíti az esetlegesen szükséges orvosi kezelést.

Ha szeretnél valakit megajándékozni egy konzultációval, akkor megteheted ezt Ajándékutalvány formájában is. Az utalvány nálam igényelhető.