Ez a hónap numerológiai szempontból ahhoz adhat támogatást, hogy határozottabban ki tudj állni az érdekeidért, hogy a céljaid világosabbá váljanak és képes legyél tenni is értük.

Érdemes arra figyelni, hogy ne hatalomvágyból, egóból cselekedj, beszélj, mert ez most erőteljesebb konfliktusokhoz vezethet.

Felerősödhet a maximalizmus iránti igény is, de a tökéletességre való törekvés sok erőt visz el, ezért inkább arra fókuszálj, hogy a legjobb tudásod szerint old meg az eléd kerülő helyzeteket, feladatokat.

 

Minden hónap elején – ráhangolódva az aktuális hónap minőségére, megoldandó feladatára és segítő energiájára – húzok egy képet számodra – most a Tarot kártyákból-, mely a tudattalanban lévő tartalmakat hozza felszínre. Majd pedig ehhez egy szót is az általam készített szókártyákból, mely pedig az elmét dolgoztatja meg.

Két kérdés fog minket vezetni:

  1. Mit kell most megoldanom?
  2. Mi segíthet ebben?

 

Bármilyen helyzetben legyél, a lényeg mindig az, hogy a megoldást keresd és ne a kifogásokat. Támogatásra pedig bármikor szükséged lehet: de mennyivel könnyebb, ha tudod, hogy van segítség.

  1. Kérlek, mielőtt elolvasnád a kártyákhoz fűzött mondataimat, először nézd meg a képet és a szót. Majd hagyd, hogy hassanak rád.

Engedd meg magadnak, hogy megérkezzenek a saját érzéseid, hisz ezek a te meglátásaid, amik csak neked üzennek valamit. Pontosan azt, amire éppen szükséged van.

  1. Ezután nézd meg az írásomat és vesd össze a saját gondolataiddal. Lehet, hogy megerősítéseket fogsz majd kapni, de az is lehet, hogy új felismeréseket. Mindegyik jó, úgy ahogy van. Bízz magadban!

 

És most nézzük erre a hónapra kihúzott kártyákat és szavakat, mi az üzenet számunkra:

 

Íme a „Mit kell most megoldanom?”  kérdésre kihúzott kártya:

A képen egy uralkodó látható, aki diadalszekéren érkezik, amit két szfinx húz. Egyik világos, másik sötét színű és a férfi irányítása alatt állnak.

Ez a lap a Tarotban a Diadalszekér lapja. Ez a kártya azt üzeni, hogy meg kell tanulnod az erőidet egyensúlyban tartani.

Sokszor kaphatsz olyan élethelyzeteket, amik komoly próba elé állítanak, akár gondolati szinten, akár érzelmileg. Amikor harccal, küzdelemmel éled meg ezeket, az rengeteg erőt elvisz.

Mehetsz ilyen módon is a céljaid felé és lehet úgy is, ha egyensúlyba hozod az az energiáidat, és ezáltal indulsz el az új irányba.

Amikor úgy érzed, beleragadtál egy nem jól működő kapcsolatba, munkába, anyagi helyzetbe, elavult gondolkodásmódba, akkor választhatsz: maradsz vagy továbblépsz. Ehhez azt kell tudatosítani magadban, hogy a változtatás mindig új helyzetet teremt.

 

Az egyensúlyi állapot az által tud létrejönni, ha nem tiltakozol az ellen, ami menni akar és ami a helyére meg szeretne érkezni.

A saját utad és célod megtalálása csak akkor sikerülhet, ha képes vagy magad mögött hagyni a megszokottat, ha őszintén szembe mersz nézni önmagaddal és azzal, hogy mit is szeretnél te valójában. Lehet, hogy ehhez kockázatokat kell vállalnod. Lehet, hogy az új, ismeretlen cél még bizonytalannak tűnik. De el kell indulni, különben a szabadság, amire vágysz, csak álomkép marad.

 

Mi az az akadály, ami miatt nem mersz elindulni a célod felé?

Mi lenne, ha elhinnéd, hogy küzdés nélkül is változhat az életed pozitív irányba?

Hol vesztetted el az egyensúlyodat, miben billegsz?

 

A kihúzott szó arra, hogy mit érdemes most megoldani:  

 A közömbösség egy olyan állapot, amikor nem veszel tudomást az érzelmeidről. Pedig az érzések mindig ott vannak. El lehet fojtani, lehet úgy tenni, mintha nem lennének, de ezekkel a reakciókkal csak eltusolod őket. Egyszer azonban majd váratlanul a felszínre törnek, harag, indulat, féltékenység, félelem, szomorúság… formájában.

Ahhoz, hogy egyensúlyban érezhesd magad és könnyedén tudj a céljaid irányába haladni, el kell fogadnod, hogy az érzéseid nem az ellenségeid. Sőt, sokkal inkább a barátaid, mert útjelzőként szolgálnak.

Ha pl. bánatos vagy valami miatt, akkor lehet azt jelzi ez számodra, hogy nem engedtél el valakit vagy valamit a múltadból. Ha ebben tartod továbbra is magad, nem fogsz tudni haladni és kiteljesedni, új kapcsolatokra találni, töltődni és felszabadult lenni.

Ne harcolj az érzéseid ellen, engedd őket megjelenni, megélni, hogy meg tudják mutatni azt az utat, ami előre visz a boldogabb életed felé.

 

A 2. kártya: „Mivel oldhatom meg?

A képen egy uralkodó látható, aki a trónján ül. Az anyagi világban az uralkodó szimbolizálja a rendet, a hatalmat, az erőt.

Ez a lap arra utal, hogy mennyire tudod kézben tartani a saját életedet. Képes vagy e tudatosan megteremteni, választani azt az életminőséget, ami a stabilitást adja neked. Amiben jól érzed magad.

Amikor változás előtt állsz, szükség van a józan eszedre is, hogy olyan döntést tudj hozni, ami az érdekeidet jól szolgálja. A reális gondolkodásmód segíthet abban, hogy olyan célok irányába haladj, ami a valóságod része és nem csak egy illúzió.

Amikor tehát döntened kell valamiben, fontold meg azt a józan észérvek alapján, de közben hallgass az érzéseidre is. A kettő összhangjából teremtheted meg azt az egyensúlyt, ami megadja majd a biztonságot és azt a tudatosságot, amivel hatékonyan irányíthatod az életed a siker irányába.

 

És a kihúzott szó a megoldásra, ami segíthet:   

 

Ahhoz, hogy a céljaid elérhetőek legyenek és ne kelljen ehhez sok erőt veszítve harcolnod, több tényezőre van szükséged. A józan ítélőképességed, a tudásod, az érzelmi kijelző rendszered mellett az is fontos, hogy legyen meg a hited.

A hited először is önmagadban, hogy képes vagy rá, hogy sikerülhet, bárki is akarjon elbizonytalanítani a környezetedben.

A hited az a belső erő, ami akkor is segíthet, ha épp racionálisan nem látod előre a következményeket.

De ha hiszel és bízol abban, hogy mindig van támogató erő melletted, akkor sokkal könnyebben célba érhetsz az életedben.

szeretettel: Fatime