RÓLAM

Hitvallásom

Abban hiszek és azt is élem, hogy életünk esszenciája a szeretet és a boldogság. Ez mindenkinek jár, pusztán a létezése által. Mégis érezheted úgy, hogy neked a boldogságból kevesebb jutott. Ne keseredj el, van megoldás!
Abban hiszek, hogy minden út önmagunkhoz vezet el. Minden problémában egyben ott van a megoldás is. A Te megoldásod, a Te utad!
Abban hiszek, hogy élhetsz boldog párkapcsolatban, lehetsz lelkes a munkádban, élvezheted a gazdagságot és a bőséget, örülhetsz a kapcsolataidnak, hálás lehetsz az egészséges, szép testedért. Egyszerűen élvezheted az életed!
Ehhez csak annyi szükséges, hogy akarj tenni magadért és légy nyitott a változásokra.
Akár egyéni kezelésre jössz, akár csoportos foglalkozásra, mindegyik a te kinyílásodat szolgálja.
Abban hiszek, hogy folyamatosan tenni kell magunkért, de vannak olyan élethelyzetek, amikor tudni kell segítséget kérni. Ebben lehetek én az Útitársad! Helyetted nem léphetek előre, de támogatni annál inkább tudlak a változásban.
Gyere és tapasztald meg te is az életed lényegét, esszenciáját azáltal, hogy megszabadulsz a blokkjaidtól és azt választod, hogy élni akarsz! Élvezettel, lazán és felszabadultan!

Kovács Fatime - profilképHosszú utat jártam be, hogy az lehessek, aki ma vagyok.

Pályámat jogászként kezdtem, és sok éven át ebben a szakmában dolgoztam. Büntető bíróként nagy volt a stressz rajtam, ezért kerestem a belső nyugalmam megtalálásának eszközét.

Minden egy agykontroll tanfolyammal kezdődött… Ezzel egy új világ nyílt meg előttem. És ez már nem a racionalitásról és a szabályokról szólt. Ettől kezdve nem volt megállás. Egymás után kaptam az újabb és újabb tanulási lehetőségeket és megoldandó élethelyzeteket, amik formáltak és bölcsebbé tettek.

Tudom, milyen érzés elengedni a biztos egzisztenciát és felépíteni egy újat. Ismerem az elválás, elengedés mélységeit és az új barátságok, kapcsolatok építő, megtartó erejét. Megéltem már anyagi nehézségeket, a hitelcsapda buktatóit és tudom milyen felállni belőle. Voltam már megrekedt és megtanultam, hogyan lehet újra lelkesen kreatív az ember.

Élem az anyaság minden kihívását és szépségét, egy lány és egy fiúgyermek tükrében. Tudom, milyen érzés kiteljesedett nőként élni és minden nap tenni azért, hogy a párkapcsolat működjön, hogy szeretet és öröm töltse be a mindennapjainkat.

És ismerem, milyen a „flow” érzés a munkában, amikor megszűnik tér és idő és az lehetek, aki valójában vagyok. Szabad és teljes! Azért tudom élvezettel végezni a segítő munkámat, mert minden ember életét egy csodás egyedi útnak látom. Őszintén érdekelnek az emberi sorsok, egy-egy életútból kinyíló sajátos történetek.

Tisztelem mindenkiben azt, hogy megosztja velem legrejtettebb tapasztalásait és bízva bennem, lehetőséget ad arra, hogy együtt bontsuk ki a múltbeli sérüléseket és írjuk át pozitív életmintává.

Az élettapasztalataim, valamint a folyamatos szakmai képzéseim segítenek  abban, hogy hitelesen tudjalak támogatni a problémáid megoldásában és az örömteli életed megtapasztalásában.

Munkám során alkalmazom:

A Védikus asztrológia, a Theta Healing, SVT (Spirituális Választerápia),  Access Bars, Coaching és a Numerológia módszerén kívül, a rendszerállítást, kineziológia egyes elemeit, mentálhigiénés segítő beszélgetést,  vizualizációs technikákat, meditációt, Belső Utazást.

Tapasztalatból ismerem és egy integrált saját rendszert kialakítva használom: a pszichodráma, a Hellinger féle családállítás, a rendszerállítás és a szomatodráma módszerét.

Amennyiben szükséges alkalmazom: a Bach Virágterápiát és az Energy termékcsalád készítményeit.

Használok bábos eszközöket, pszichológiai társasjátékot, önfejlesztő kártyákat, OH kártyát, tarot kártyát, angyalkártyát, valamint a saját készítésű AHA önismereti képkártyáimat. Valamint a saját készitésü HEURÉKA önismereti kártyáimat is.

Szemléletmódomra hatással vannak a keleti – buddhista, védikus, kínai – gondolkodásmód elemei.

Különösen kedvelt szakterületeim:
  • párkapcsolat, női-férfi játszmák, szerepek
  • nőiesség témaköre, nőiesség kiteljesítése, női szerepek-munka egyensúlya
  • életfeladat, életút, életcél megtalálása
  • önbizalom, önértékelés
Jelentősebb tanulmányaim:

Védikus asztrológia; Theta Healing; Spirituális Választerápia; Access Bars; Rendszerszemléletű coaching; Numerológia; Mentálhigiénés és Szervezetfejlesztő szakember; PREPARE/ENRICH párkapcsolati tanácsadó; Új Germán Medicina (GNM); Erőszakmentes Kommunikáció; Kineziológia; Voll féle Elektroakupunktúra; Bach Virágterápia; Természetgyógyászat ; Prana Nadi ; Agykontroll

Akiknek külön köszönettel tartozom, mert nélkülük nem lehetnék az, aki ma vagyok:
Mindenekelőtt csodálatos szüleimnek, a gyermekeimnek, gyermekeim apjának, aztán azoknak a férfi társaknak, akik utamon segítettek a valódi Női minőségembe megérkezni és a sok barátnak, akiket nem szeretnék felsorolni, nehogy valakit kihagyjak.