Ez a hónap numerológiai szempontból ahhoz adhat támogatást, hogy jobban oda tudjunk figyelni a megérzéseinkre. Ezek olyan belső impulzusok, amelyekre nincs magyarázat, a legváratlanabb helyzetben jöhet elő a ráérzés valamire. Érdemes most ezeknek az intuitív gondolatoknak több energiát adni, mert előre vihetnek.

Kaphatunk olyan helyzeteket is, amiben próbára lesz téve a konfliktus megoldó képességünk.

Fontos, hogy ha nézeteltérésbe kerülünk valakivel, akkor ne meneküljünk ki a helyzetből, hanem nézzünk szembe vele és a megoldásra törekedjünk a vita, sértődés, passzivitásba fordulás helyett.

 

Minden hónap elején – ráhangolódva az aktuális hónap minőségére, megoldandó feladatára és segítő energiájára – húzok egy képet számodra – most a Tarot kártyákból-, mely a tudattalanban lévő tartalmakat hozza felszínre. Majd pedig ehhez egy szót is az általam készített szókártyákból, mely pedig az elmét dolgoztatja meg.

Két kérdés fog minket vezetni:

  1. Mit kell most megoldanom?
  2. Mi segíthet ebben?

 

Bármilyen helyzetben legyél, a lényeg mindig az, hogy a megoldást keresd és ne a kifogásokat. Támogatásra pedig bármikor szükséged lehet: de mennyivel könnyebb, ha tudod, hogy van segítség.

  1. Kérlek, mielőtt elolvasnád a kártyákhoz fűzött mondataimat, először nézd meg a képet és a szót. Majd hagyd, hogy hassanak rád.

Engedd meg magadnak, hogy megérkezzenek a saját érzéseid, hisz ezek a te meglátásaid, amik csak neked üzennek valamit. Pontosan azt, amire éppen szükséged van.

  1. Ezután nézd meg az írásomat és vesd össze a saját gondolataiddal. Lehet, hogy megerősítéseket fogsz majd kapni, de az is lehet, hogy új felismeréseket. Mindegyik jó, úgy ahogy van. Bízz magadban!

 

És most nézzük erre a hónapra kihúzott kártyákat és szavakat, mi az üzenet számunkra:

 

Íme a „Mit kell most megoldanom?”  kérdésre kihúzott kártya:

Mottó: A megrekedés értem van!

A képen egy fejjel lefelé fordult embert látunk, aki lóg a levegőben. A Tarotban ez az Akasztott ember lapja.

Ez a kártya azt üzeni, hogy valamilyen életterületeden elakadtál, megrekedtél.

Beszűkültél valamibe, amiből nem vagy csak nehezen tudsz kitörni. Mintha nem tudnád, hogyan tovább, mi az irány, ami felé indulj.

Ez a pangás megmutatkozhat a kapcsolatodban, amikor azt érzed, hogy valami nem működik jól benne, de nem látod magad előtt a tiszta utat, hogy mit kellene tenned.

Lehet, hogy a munkádban jutottál el oda, hogy váltani kéne, talán valami teljesen újba belekezdeni, de úgy érzed, nincs meg hozzá az erőd vagy a bátorságod.

Ez az elakadás arról is szól, hogy nem vállalod a kockázatot, inkább beletörődsz a sorsodba.

Gondold át az életedet, mert a változtatás szükséges lépés lehet most.

Ha megrekedtél, ne a passzivitást válaszd, a kesergést, hanem próbálj meg egy másfajta nézőpontból ránézni a helyzetedre.

Mi a tanulsága a berögzültségednek?

Mit hozhat, ha lezárod a régit és választod az újat?

 

A kihúzott szó arra, hogy mit érdemes ebben a hónapban megoldani:  

 A boldogtalanság egy állapot, amin  lehet változtatni. Azzal, ha más szempontból tekintesz  önmagadra és a szituációra.

Boldogtalan vagy, mert épp egyedül élsz és magányosnak, elkeseredettnek érzed magad emiatt. Mi lenne, ha kihasználnád az időt és olyan dolgokba kezdenél bele, amire a párod mellett lehet, hogy nem lenne időd.

Szomorú vagy, mert nincs elég pénzed és folyamatosan bizonytalan az anyagi helyzeted. Lehet, a pénzhez való gondolkodásmódodon kellene változtatnod, mert a viszonyotok nem baráti. Lehet, át kellene gondolnod, hogy a pénzköltési szokásod mennyire áll a valóság talaján vagy többet költesz, mint amennyid van.

 

Ha boldogtalannak érzed magad, érdemes elgondolkodni azon, mi a jó neked abban, hogy így látod a világot?

Mert a negatív mellett mindig ott van a pozitív oldal is.

Mi lenne, ha mostantól a jóra figyelnél inkább és azt erősítenéd magadban?

 

A 2. kártya: „Mivel oldhatom meg?

Mottó: Erősebb vagyok, mint gondolnám!

A képen egy olyan nő látható, aki puszta kézzel képes az oroszlán száját kinyitni, harmadik kezével pedig meg tudja tartani a felé dőlő oszlopot is. A Tarotban ez az Erő lapja.

A kezek a cselekvést szimbolizálják. Akár nő, akár férfi vagy, ez a lap azt üzeni, hogy van benned fizikai és lelki erő is. Megvan benned az a belső erő, ami a tettek irányába vihet. Csak lehet, nem vagy a saját erőddel, képességeiddel, tehetségeddel tisztában. Pedig sokkal erősebb vagy, mint amit gondolsz magadról.

Ha most épp úgy érzed, nem látsz tisztán egy élethelyzetedben, akkor tudd, hogy megvan benned az az akarat, kitartás, elszántság, amivel legyőzheted az akadályokat.

Lehet, ezek nem is olyan nagy akadályok, csak te látod annak?

 

És a kihúzott szó a megoldásra, ami segíthet:   

 Az elégedettség arra utal, hogy elhidd, elég az, amid van. Most támogatást kaphatsz ahhoz, hogy így is érezd. Akár az anyagiakat, akár a kapcsolataidat, egészségedet, önbizalmadat vagy életed bármely más területét érinti a hiány érzése, változhat benned most a hozzáállás.

Persze sokat segíthet ebben, ha tudatosan arra figyelsz, ami már a tiéd és nem arra, ami nincs. Mert minden gondolat, kimondott szó, ami a hiányról szól, azt is erősíti.

Bármikor dönthetsz úgy, hogy számba veszed, hogy mi az az életedben, amit értékelsz és itt nem csak az anyagi dolgokról van szó. A kapcsolataid, a tudásod, az elért eredményeid, a fizikai jóléted, a munkád, bármi lehet, amiért hálás lehetsz, akár nap mint nap.

Inkább ezt a fajta gondolkodásmódot gyakorold a mindennapokban, és akkor érezni fogod, hogy mekkora erővel rendelkezel és hogy a megrekedésből mindig van kiút.

szeretettel: Fatime