VÉLEMÉNYEK

2021áprilsában közöltek velem,hogy egy ritka fajta, agresszív melldaganatom van.Mindig is hittem, hogy minden betegség lelki eredetű,sőt többször ki is mondtam, hogy:”Nincs lehetetlen,oly annyira hogy ha én egyszer rákos lennék,ki gyógyítanám magam,amire az orvosok azt mondanák,hogy ez csoda!”Szépen be is vonzottam ezt????Ezért beütöttem a Google-be, hogy jobb mell betegségeinek lelki okai.A kereső kihozta nekem Fatime írásait,amivel egy az egyben azonosulni tudtam,sőt hónapokkal ezelőtt meg is fogalmaztam szinte ugyanazt magamnak,amit ő leírt.
Így hát felkerestem.Ő nagyon “sokoldalú”,széles látókörű.Elmondta,hogy nem csak a fizikai testet vagy csak a lelket kell gyógyítani,hanem egyensúlyt teremteni az életemben!Rávilágított,hogy mi okozhatta a betegségemet, segített oldani a korábbi traumákat, blokkokat,segített,hogy a kemoterápiára ne méregként gondoljak,hanem úgy ami a javamat szolgálja.????
Innentől kezdve nem betegségnek, hanem egy megoldandó feladatként tekintettem a helyzetemre!Ha megtudtam teremteni,akkor el is tudom tüntetni! Összesen 8kemót kapok,a harmadik után a nyirokcsomómból teljesen el is tűnt a csomó,a mellemben pedig 4cm-ről 1cm-re zsugorodott ????Több orvosnál is jártam, mindegyikőjük azt mondta hogy tegyen össze a két kezem, hogy ennyire jól reagál a szervezetem rá,valaki azt is mondta, hogy ez egy csoda????hogy 3kezelés után ilyen szuper eredmény van!Szóval biztos vagyok benne, hogy Fatime nélkül ez nem ment volna ilyen jól! Hálásan köszönöm a segítségedet!
H.SZ.Krisztina

Köszönöm szépen Fatime! Mindig érdekesek és tanulságosak az írásaid!

Marika

Nagyon köszönöm, hogy segítettél. Abban a pillanatban, hogy szívemből megbocsátottam valakiknek, megkerestek. Egész nap rengeteg energiám volt, sokkal jobban érzem magam.Mindent köszönök, majd újra kérni fogom a segítségedet. Szeretettel:

Kati

Nagyon hálás vagyok az írásaidért!

Nóri

Köszönöm,az értesítéseket,a lélekemelő gondolatokat és ajándékokat. Áldás neked, benned, veled, általad! Szeretettel:

Éva

Amikor jelen vagyok , de nem ugrásra és munkára készen, nem a mindennapi készültségben, hanem a magam teljességében emelkedetten, a létezés más szférájában – ez volt számomra a nálad töltött alkalom.” Köszönöm.

Bea

Ennek az évnek az eseményei rászorítottak arra, hogy vágyjak és kérjek olyan szakembert és módszereket, amelyek segítik a gyermekkori, előző életekbeli lenyomatokat lefejteni, kioldani. Téged küldtek és ezért nagyon hálás vagyok. Élvezem,hogy már képes  vagyok felszabadultan, könnyedséggel-könnyűen és nem fej-súlyosan, flow-ban megélni helyzeteket. Az Élet misztériuma egy izgalmas kalanddá kezd válni és ezt Neked köszönhetem. Nagyon köszönöm és kívánok Neked könnyedséggel és felszabadult pillanatokkal teli éveket (velem együtt).

H. Anna

Nyár végén voltam nálad és akkor azt mondtad, hogy a közeljövőben marketinggel és egyéb kreatív dolgokkal fogok majd foglalkozni, illetve javasoltad,hogy végezzek el/kezdjek el egy olyan tanfolyamot,amit ehhez is tudnék használni! Decemberben meg  lett a munkaviszonyom marketing tanácsadóként. Örülök,hogy megismerhettelek!

Csaba

Nagyon hálás vagyok, hogy Nálad járhattam több alkalommal is az elmúlt hónapokban!!És nagyon szépen köszönöm a leveleidet, írásaidat!

Dóri

Köszönöm a sok jó írást, amit hónapról-hónapra szoktál küldeni! Áldás legyen a munkádon!

Anikó

Szeretném megköszönni a munkádat, nagyon sok segítséget kaptam Tőled és ezáltal lelkemet erősítetted.

Tóth Éva

Mindig betalálnak az útmutatásaid! Nagyon hálás vagyok neked, mert szinte egy őrangyalomként megerősíted a bennem zajló gondolatokat. Köszönöm!

Móni

Szeretném megköszönni a sok jó gondolatot, amit kaptam tőled. A hét indító üzeneteid mindig erőt adnak. Hálás vagyok, hogy megismerhettelek.

Évi

Köszönöm az előadást, mint mindig most is tudtam belőle tanulni! Nagyon jól sikerült összeállítás, sok jó és hasznos dolog elhangzott… Fogadd elismerésem!

Szandi

Szeretnék jelezni neked, hogy a múlt alkalom óta rengeteg minden megváltozott bennem, körülöttem – jó irányba. A férjemmel kapcsolatos javaslatod hogy minden nap dicsérjem meg, nagyon nehezemre esett eleinte. Két napig nem tudtam semmit sem mondani neki, csupán magamban forgattam a gondolatokat. Nem tudtam kimondani őket. Viszont az érzések amik bennem ébredtek, nagyon jól estek. Mert magamban dicsértem őt, csak neki nem mertem mondani és elkezdtem értékelni minden apró tettét. Fura, régi érzés jött elő. :) Most már szívesen dicsérem meg. Sőt igyekszem a kedvére tenni. Akár csak apró gesztusokkal. Elindult valami közöttünk. És ezután jött az alkotó, változtató kedv. Érzem, hogy most már felkészült vagyok az új energia befogadására. És rendet szeretnék magam körül látni. Már van hozzá motivációm, ami eddig hiányzott. Köszönöm.

N.Edit

Rengeteget segítettél nekem, Fatime. Mióta nálad jártam, megváltozott az életem. Sokféle módon kértem már a társat, de ami nálad feljött elakadásként, az zseniális volt. Hálás vagyok neked, mert nem akarom elkiabálni, de itt van mellettem Ő, az angyalom, akire eddig vártam. Köszönök mindent és biztos foglak még keresni, ha gondom lesz.

Kiss Péter

Szeretném megköszönni azokat a szavakat, gondolatokat mellyel segített lecsendesíteni háborgó lelkemet. Tudom a Fiúnk végleg elhagyta ezt a földi életet,remélem valóban egy szebb helyre költözött a Lelke.

B.K.

Nagyon sokat jelent olvasni az érkező írásaidat, mindig felráz, emlékeztet, megerősít, lelkesít. Köszönöm!

V.B.

Részemről nagyon szeretem az írásaidat! Szinte hasonló energetikai hullámhosszon mozgunk,mert mindig aktuálisak számomra a gondolataid. Én csak bátorítani tudlak,hogy a jövőben is tedd,és folytasd lélekemelő munkásságodat. Nagy baráti öleléssel.

B. Anikó

Hozzávetőleg 1 éve voltam nálad, mert nagyon nehezen tudtam kijönni az akkori párkapcsolatommal való szakításból. Hála neked, nagyon sokat segítettél, hogy ki tudjak jönni a gödörből, amibe sajnos nagyon belecsúsztam, mert mindent a szívemre vettem. Nyáron elkezdtem aktívan sportolni, amit a mai napig rendszeresen űzök. A sportolás által picit kinyílt a világ és ezáltal új embereket is megismertem. Az idei évben bekövetkezett egy nagyon nagy változás az életemben.  Megismertem egy olyan embert, akiről azt hittem, hogy talán nem is létezik. Minden tekintetben Ő számomra az igazi. Ő a barátom, a lelki társam, párom és már szerencsére a menyasszonyom is!Nagyon szépen köszönöm neked a segítséged, hogy talpra állhattam! Hálás vagyok Neked! További sok erőt kívánok a munkádhoz!

Gyuri

Hozzávetőleg 1 éve voltam nálad, mert nagyon nehezen tudtam kijönni az akkori párkapcsolatommal való szakításból. Hála neked, nagyon sokat segítettél, hogy ki tudjak jönni a gödörből, amibe sajnos nagyon belecsúsztam, mert mindent a szívemre vettem. Nyáron elkezdtem aktívan sportolni, amit a mai napig rendszeresen űzök. A sportolás által picit kinyílt a világ és ezáltal új embereket is megismertem. Az idei évben bekövetkezett egy nagyon nagy változás az életemben.  Megismertem egy olyan embert, akiről azt hittem, hogy talán nem is létezik. Minden tekintetben Ő számomra az igazi. Ő a barátom, a lelki társam, párom és már szerencsére a menyasszonyom is!Nagyon szépen köszönöm neked a segítséged, hogy talpra állhattam! Hálás vagyok Neked! További sok erőt kívánok a munkádhoz!

Gyuri

Már nagyon zavart, hogy állandóan féltékeny vagyok. Most egy olyan nőt találtam, akit szeretnék megtartani. De a féltékenységem eddig mindent elrontott, most már ezt nem akartam. Fatiménél nagyon érdekes dolgok jöttek ki. A kirekesztettség és az elhagyatottság volt a mögöttes probléma, amit óvodásként éltem meg egy helyzetben. Erre nem is gondoltam volna, hihetetlen volt átélni. Azzal jöttem el, hogy nem is értem, miért voltam féltékeny, értelmetlen butaság volt az egész cucc a részemről. Azóta voltunk már több buliban is a barátnőmmel és egyáltalán nem zavart, hogy mással beszélget. A barátnőm is észrevette rajtam a változást és azóta sokkal jobb minden közöttünk.

Tóth A.

Azért kerestem meg Fatimét, mert már többször is segített nekem a problémáim megoldásában. Most az volt a bajom, hogy nem tudtam elszakadni egy régi kapcsolatomtól. Így persze új társat sem találtam, mert mindenkiben a régi szerelmemet kerestem. Thétás módszert alkalmazva kiderült, hogy a gyerekkoromban apámmal kapcsolatban volt egy feloldatlan sérelmem, ami ennek kapcsán feljött. Már ott éreztem, hogy változott bennem valami az exem iránt, mert olyan volt, mintha semlegessé váltam volna ahogy rá gondoltam. Most pedig azt érzem, hogy szabad lettem, már nem fáj ha a régi társamra gondolok és új kapcsolatra vágyom. Ez nagyon jó érzés, mert tele vagyok azóta energiával és jól érzem magam, szebb nőnek látom magam. Köszönöm ezt az érzést, Fatime!!!

P. Tünde

Régóta elégedetlen voltam magammal, elég nehéz gyerekkorom volt, sok dicséretet nem kaptam a szüleimtől. Főleg anyámmal volt rossz a viszonyom. Ez sajnos felnőttként sem változott, de most már egész jól kezelem őt. Az utóbbi időben azonban nem voltam jól, folyamatosan azt láttam, ha a tükörbe néztem, hogy csúnya vagyok. Közben pedig fogytam, már alig 50 kg-ot mutatott a mérleg. A párom aggódott, így kerültünk el Fatiméhez ajánlásra. Ő nem akart meggyőzni arról, hogy anorexiás vagyok, amit hallottam folyamatosan a családomtól. Többször is jártam nála és ezeken az alkalmakon kiderült, hogy miért nem fogadom el magam nőként és hogy mi a bajom az élettel . Döbbenetes megértést kaptam az anyámmal való kapcsolatomról is, másként látom már őt. Bár még nem híztam olyan sokat, de már kívánom az ételeket és főzni is van kedvem, sőt még a tükör is megváltozott otthon:). Jól vagyok és ezt Fatimének köszönhetem!

Évi

A repülés előtti héten ellátogattam Fatiméhez, aki megfejtette a klausztrofóbiám okát. Idő előtt ki szerettem volna bújni anyukámból, és a szülőcsatornában éltem meg a sötét és szűk hely bizonytalan érzését, és úgy éreztem ennek a helyzetnek nem vagyok irányítója. Ezt az élményt átírtuk egy pozitív, biztonságos élménnyé.

Amikor repülőre ültem jött a beidegződött rossz érzés, de becsuktam a szemem és Fatime szavait hallottam, ez a hely biztonságos,körbetapogatok és én irányítok, nincs mitől félnem. És szép lassan elmúlt a szorongásom. Visszafelé úton már még könnyebb volt. Tanulság: A félelmekbe bele kell menni, mert úgy tűnik el, de ehhez kell külső segítség. Jó volt visszamenni abba a szituációba amit Fatiménél kaptam, olyan volt mint egy kéz ami segített, amihez nyúlhattam. Köszönöm szépen, hálás vagyok érte.

Anna

Attila fiam császármetszéssel 38. hétre született, én pedig pánikrohamot éltem át.Toxémia miatt kellett a szülést megindítani.Nehezen indul új közösségbe, január-februárban különösen leesik az energiaszintje.Kollégiumba költözése kapcsán 2015. telén és tavaszán a tünetek fokozottan jöttek elő. Pánikolt, rosszul volt, hasa fájt, szédült, önbizalom hiányossá vált és elkezdte magát betegnek érezni.

Fatime nagyon jól rátalált a problémákra és a születéstől kezdve több életkorban dolgozott a Theta Healing technikával. A tünetek szinte azonnal elmúltak. A kezelések során arra is sikeresen rávilágított, hogy Attilát anyától való távolság zavarja, emiatt nem tud beilleszkedni.

Köszönjük Fatimének a gondozást, az életvezetést. Rá mindig számíthatott Attila. Rendszeresen tartották a kapcsolatot a kezelések között is. Számomra ez is nagy nyugalmat jelentett és láttam a fiam lelki érését a kezelések folyamán. Szívből ajánlom a kamasz gyermekeknek is ezt a terápiát. Csak jót tesz! Köszönjük még egyszer a segítségedet! Tényleg minden nagyon szép rendben van.

R. Attila

Évek óta pánikbetegséggel küszködtem, sok mindent kipróbáltam, de nem segített. Ismerősöm javaslatára fordultam Fatiméhez és nem bántam meg. A pánikbetegségem okaként egy olyan gyerekkori sérülésem jött elő, amire én nem is emlékeztem. Hihetetlen volt számomra, de a Théta healing segítségével, egyszerűen feljöttek a régi sérüléseim, úgy, hogy most már sokkal tisztábban látok sok minden történést az életemben. Féltem egy kicsit ettől az alkalomtól, mert nem tudtam, mi vár rám, de Fatime empatikus és kedves személyisége átsegített ezen engem. Most már nem látom olyan kilátástalannak az életemet és tudom, hogy mi miért történt. Úgy érzem, új erőre kaptam és ezért nagyon hálás vagyok.

M.D.

Vizsga.. vizsga.. sikeres vizsga. Nehéz leírni azt a hosszan tartó folyamatot, amely egész életemben végigkísért. Valahogy mindig ellenálltam… okos vagyok tudom, de senki nem szenvedett a környezetemben úgy a tanulástól, mint én… mindent kitaláltam, mindent megettem, minden lehetséges módon kínoztam magam, amikor tanulásról volt szó, betegséget is képes voltam kibúvóként produkálni…….. – sokszor megfogalmazódott bennem, hogy a tanulás folyamata nem fáj, a megszerzett tudást élvezem, tehát igazából könnyedén is vehetném….. sokáig azt gondoltam, ha majd felnőtt leszek, és nem kell elvárásoknak megfelelnem, csak magamnak tanulok, na majd akkor, akkor menni fog idegeskedés nélkül tanulni… a meglepetés az volt, hogy nem ment. Azt el kell mondani, hogy több módszerrel is próbálkoztam életem folyamán ennek a kínnak a feloldására, mert éreztem, ez nem a legjobb irány. A tanulási helyzet olyan kényszeres viselkedésmintákat indított el nálam, amit tudtam ugyan, hogy a tanulási helyzet vált ki belőlem, mégsem tudtam megoldani, nem tudtam kevésbé szenvedni. Egy újabb tanulási helyzetben, amikor minden veszni látszott kipróbálhattam aTheta Healing-et. Az első és egyetlen módszer volt, aminek hatását nem hetekben-hónapokban, hanem órákban mérhettem. Élmény volt megtapasztalni, hogy egy apró kis szó életemre gyakorolt olyan hatást, amit valószínűleg aki mondta, nem is tulajdonított neki jelentőséget. Így jutottam el odáig, hogy a szakvizsgám sikeres letétele egy addig kibírhatatlan folyamatból, egy elvégezhető, tervezett, sikeres folyamat lett. Nem szenvedtem, „csak” megtettem, amit tudtam, ami tőlem telt és végre ez az eredményen is megmutatkozott. Nem kell többet vizsgáznom ebből a tárgyból :) (alig volt életemben olyan vizsga, amit nem kellett ismételni), hiszen 4-es érdemjegyet kaptam, annak ellenére, hogy előttem mindenki megbukott azon a vizsganapon. Mindenkit bátorítok arra, hogy próbálja ki ezt a módszert, ha azonnali hathatós segítségre van szükség!  Nagyon köszönöm a segítséget! :) Sok sikert mindenkinek! :)

E.

Allergiával küszködtem évek óta. Próbáltam keresni az okát, de nem találtam meg. Fatiménél egyszer jártam, de az nagyon hatásos volt. Kiderült, hogy az allergiám kiváltó oka a fiammal való kapcsolatom, mert folyamatos harcban álltunk és ez olyan mértékben irritált engem, hogy már testi szinten is megjelent a feszültségem. Nyilván a fiamat ne tehettem ki az életemből, és korábban nem is jutott eszembe, hogy a vele való kapcsolat lehet az oka az allergiámnak. Azt gondoltam, ez így természetes, hogy a szülő és gyerek között van konfliktus. Teljesen másként tekintek azóta őrá és magamra is, és felszínre kerültek még olyan dolgok, amiken érdemes lesz változtatnom. Csodás érzés, hogy a vitáink lecsillapodtak és képes vagyok nyugodtan kezelni a gyerekem másként való gondolkodását. Ja és az allergiám eltűnt, újra kapok levegőt. :))

egy hálás anya

Én sose tudtam, hogy mi a célom, csak hagytam, hogy megtörténjenek velem a dolgok. De most úgy érzem,megrekedtem, és valami többre vágyom. A munkám unalmas, rutinszerűen végzem, de nem tudom, hogy mit kéne helyette csinálnom. Évek óta élek házasságban, de az eléggé lapos. Azért mentem el Fatiméhez, hogy irányt mutasson. Mondhatom, nagyon sokat kaptam tőle. Egy új oldalamat ismertem meg általa, nemcsak azt, aki mindig teljesít és “jó kislány”, hanem azt a pluszt is, ami szintén bennem van, de már rég elfelejtettem. Oldottuk Théta Healinggel a megfelelési kényszereimet, volt mit…. Nagyon inspiráló volt számomra ez az alkalom, jó hangulatú és olyan felismeréseket kaptam a jövőmmel kapcsolatban, ami örömmel tölt el. Most bizakodó vagyok és úgy érzem, minden lehetséges. Köszönöm, köszönöm!

P.T.

Jó pár hónapja őrlődtem magamban a munkaváltás végett, de nem mertem továbblépni. Fatime segítségét kértem ebben, és az lett az eredménye, hogy 1 hét múlva két állásajánlattal is megkerestek (ami bizony az egészségügyben elég ritka).  A blokkok és félelmek felszabadítása után megnyílt a lehetőségek tárháza… Ebben is segít a theta healing, ill. Fatime segítő szándéka! Köszönet érte :)

Sose voltam szerencsés a párkapcsolataimban, mindig szerencsétleneket vonzottam be, akiknek én segítettem talpra állni. De nem értettem az okát, hogy miért találkozok én mindig ilyen pasikkal. Fatime segítségével fény derült mindenre. Megértettem, hogy én is ugyanezt láttam otthon, mert a szüleim is ezt “játszották” egymás között. Olyan megéléseim jöttek fel, amire nem is emlékeztem. Most sokkal felszabadultabbnak és könnyebnek érzem magamat és nagyon hálás vagyok Fatimének ezért az érzésért. Egészen megváltozott bennem valami a nőiségemmel kapcsolatban is, de megbeszéltük, hogy ezen még van munkálkodni való. De most jól vagyok és ez szuper érzés.

Nagy Anett

Nem szoktam a problémáimat kiteregetni, de több ismerősömtől is hallottam Fatime munkájáról és javasolták, hogy keressem fel. Nem sok kedvem volt hozzá, de most már örülök, hogy elmentem. A gondom az volt, hogyfüggtem a nőktől, a szextől, egyszerűen egy belevaló csaj teljesen felborított, és kellett nekem. De ez egy idő után kezdett terhessé válni, mert volt egy barátnőm is mellettük. Az volt a döbbenet számomra, ami elképzelhetetlen volt, hogy olyan dolgokat is elmondtam a kezelés során, amit senkinek. Nagyon őszinte és megbízható volt számomra a légkör és talán ez oldott fel az ellenállásom alól. Kiderült, hogy nőkkel kapcsolatos függőségemnek egy gyerekkori trauma az oka, ami anyámhoz kapcsolódott, de ezzel azóta sem akartam szembenézni. Ahogy ez kijött belőlem, azóta másként gondolok az anyámra és a barátnőmre is. Remélem ez hosszú távon működni fog, mert egy nagy tehertől szabadultam meg. Csak ajánlani tudom én is Fatimét és a módszereit, nem értek hozzá, de működnek.

P. István

A Theta Healing kezelés nekem nagyon sokat adott. Mostanában depressziós, letargikus és kedvetlen voltam mindenhez. A tudatalatti blokkjaim oldásakor feljött az a hitrendszerem, hogy az élet szenvedéssel teli lehet csak számomra. Már másnap elég jól éreztem magam, végre elkezdtem tornára járni és sokkal nyitottabb lettem az emberekre is. Nagyon köszönöm Fatimének, mert jó érzés újra színesben látni a világot.

N. Éva

Hosszú évek óta fontos számomra a “miértek” megtalálása a különböző élethelyzetekben. Ha egyedül nem megy, szükség van külső segítségre.Az SVT segítségével, úgy érzem, összeáll a kép,azok a halk intuíciók, amik bennem már megjelentek,az oldásban hangot kapnak. Megértem az okokat, látom az összefüggéseket és rendeződik az egész, mint egy kaleidoszkóp.
Fatime ezzel a módszerrel Tiszta Fényként segít, hogy meg tudjuk világítani a bennünk lévő árnyékokat és ha az OK megvan, a gyógyulás beindul. Hálás vagyok, hogy ismerem Őt és minden segítséget köszönök!

P.Éva

Már régebb óta járok Fatiméhez és sokat segített már az svt-vel is, de most a számmisztikai elemzéssel adott nagyon fontos infókat nekem. Nem éreztem jól magamat a munkahelyemen és már régóta éreztem, hogy lépnem kellene, de valami miatt nem mertem. Most kiderült, hogy 9-es évem van, és ez az év meg fogja mutatni, amit le kell zárnom. Azt pedig, hogy eddig nehezen ment, az indokolja, hogy kevés az önbizalmam, ami tényleg igaz. Nagy megerősítést kaptam ahhoz, hogy jól éreztem, hogy váltanom kell és végre megértettem a halogatásom okát is. Coachinggal erősítettük az önbizalmamat. Jó érzés olvasgatni a sok leírt pozitív tulajdonságomat és látni azt, hogy van remény. Hálás vagyok, hogy megtaláltam a segítőmet az utamon. Köszönettel:

K. A.

Számomra tényleg igaz volt az, amit az SVT-re mondanak, hogy esetlegesen oldja a magunkkal hozott vagy életünk során alakult blokkokat, terheket, negatív érzelmi kötődéseket. Többször fordult már elő, hogy ezt a módszert kértem segítségül, hiszen olyan magánéleti problémáim voltak ,amivel úgy gondoltam mélyebb, esetleges előző életek is segítségünkre lehetnek a miértek megválaszolására. Minden alkalommal segített is, feltárta a problémát, és valahogy a múltbéli dolgok ismerete után mindig el tudtam fogadni jelen helyzetbeli problémámat, ami az SVT végén már nem minden esetben volt probléma. Olykor megkönnyebbülést éreztem, mert megkaptam a válaszom, olykor pedig sírtam, mert kitört belőlem az a titkos megmagyarázhatatlan nyugtalanság terhe, amit akár évtizedeken át magamban hordoztam. Számomra őszintén nagy segítség volt ez a módszer, amit nagyon köszönök Fatimének

K. Andrea

Erős deréktáji fájdalommal mentem el hozzád, mert sokat segítettél már eddig is, és meg akartam tudni a lelki okát a bajomnak. A Theta Healing egy újdonság volt számomra. Döbbenetes dolgok jöttek fel a múltamból, amivel érdekes volt találkozni, mert nem tudtam/emlékeztem rá. A fáljalmam már csökkent is, alig érzem, jól vagyok.Útmutatást kaptam arra is, hogy a jövőben hogyan tartsam meg a pozitív életszemléletet és hogy ne a múlton rágódjak egyfolytában, ami nem könnyű feladat nekem. De tudom, hogy sikerülni fog, mert jó kezekben vagyok :)

K. Judit

Nagyon köszönöm, Fatimének, hogy megismertetett az SVT-módszerével, hogy segít helyére tenni a dolgokat az életemben, hogy megosztja ezt a tudást mindazokkal, akik válaszút elé érnek. Minden alkalom egy-egy lépcsőfok, ami az átalakulási folyamatban előrevisz. Mindenkinek szeretettel ajánlom ezt a módszert, aki szeretné megismerni önmagát, keresi a válaszokat és a boldogságot. Köszönettel:

Varga Márta

Életem legmeghatározóbb pillanatai közé tartozott, amikor a Spirituális Választerápiával találkoztam. Köszönöm szépen neked, Fatime, mindig hálával gondolok rád és érzem, ahogy a szívem megtelik örömmel.A terápiával valami olyat találtam, ami fantasztikusan és realisztikusan irányt mutat az életem alakításában. Szeretettel:

Aniko Hermann

Ez az alkalom is nagyon jó, színes és kreatív volt. A vége különösen  megható és felemelő volt.Sok szeretet, odafigyelés és együttérzés volt a levegőben. Sok pozitív, jó energiát hoztam haza.

D.A.

Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem. Jól éreztem magam, és megkaptam a választ, amiért ma eljöttem. Minden úgy volt jó, ahogy összeállítottad az estét. Tanulságos volt és lélekemelő.

Andi

Nagyon jól éreztem magam. Szeretem a tréningjeidet, mert mindig feldobódok és nagyon pozitív lesz a hangulatom. Köszönöm a sok hasznos információt és útmutatást, amit kaptam tőled.

Dóri

Köszönöm a barátságos hangulatot és a használható gondolatokat. A feladatok megmozgattak és felismeréseket adtak azzal kapcsolatban, hogy hogyan élem a nőiségemet. Mát tudom, hogy min kell változtatnom. Köszönöm neked.

Tünde

Köszönöm a mai alkalmat is, nagyon jól éreztem magam. Tetszik a jókedved és a lazaságod, így a problémáink sem tűnnek olyan vészesnek. Legalábbis most így látom.

Timi

Feltöltődtem, mosolyog a lelkem. Sokat kaptam a mai naptól. Olyan kerek a világ.

Nagyon tetszett a közvetlenség, a meghitt környezet, az őszinteség.

Szeretem, hogy mindig mosolyogsz és erőt adsz nekünk. Sok hasznos infót kaptunk ma is, mint mindig. Csak ajánlani tudom az alkalmaidat mindenkinek.Olyan nagyon jó volt ez így.

P. Edit

Nagyon jól éreztem magamat, feltöltődtem. A gyakorlati tanácsaid hasznosak voltak, alkalmazni fogom őket.” A gombos gyakorlat jött be nekem ma a legjobban.

Gabi

Nagyon tetszett és jól éreztem magam. Felkészült vagy és jól összeszedettek voltak a témák, gyakorlatok. Az is jó volt, hogy nyitottak voltak a többiek. Szívesen eljövök legközelebb is. Lelkemnek simogató érzést nyújtó nap volt.

Nagyon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy elég fáradtan jöttem ide, de ez most teljesen elmúlt.Sok hasznos ötletet kaptam a mindennapokhoz és tetszettek a kártyás gyakorlatok és a pozitív megerősítések is.Köszönöm.

Anita