Ez a hónap numerológiai szempontból ahhoz adhat támogatást, hogy intuitívebbé válj azokra a jelzésekre, amik érkeznek feléd a külvilágból. Ezek azok a segítségek, amik nem engedik, hogy megrekedj egy helyzetben. Csak légy nyitott és vedd észre őket!

A kapcsolataid elmélyülhetnek, együttérzőbb és támogatóbb lehetsz most másokkal és lehetőséged van arra, hogy te is ezt tapasztald meg. Arra kell figyelned, hogy ez ne menjen át a másik megmentésébe. Ehhez a határaid meghúzására is ügyelned kell, hogy ne legyél kihasználható.

A párkapcsolatokban erősödhet az intimitás, a belső egymásra hangoltság  igénye, megélése. Megérkezhet az a társ is, akit hosszabb időre, mélyebb szinten is a párodnak érezhetsz majd. Meglévő kapcsolatokban pedig érdemes most több időt szánni egymásra, odafigyelve mindkettőtök igényeire.

 

Minden hónap elején – ráhangolódva az aktuális hónap minőségére, megoldandó feladatára és segítő energiájára – húzok egy képet számodra – most Osho kártyákból-, mely a tudattalanban lévő tartalmakat hozza felszínre. Majd pedig ehhez egy szót is az általam készített szókártyákból, mely pedig az elmét dolgoztatja meg.

Két kérdés fog minket vezetni:

  1. Mit kell most megoldanom?
  2. Mi segíthet ebben?

 

Bármilyen helyzetben legyél, a lényeg mindig az, hogy a megoldást keresd és ne a kifogásokat. Támogatásra pedig bármikor szükséged lehet: de mennyivel könnyebb, ha tudod, hogy van segítség.

  1. Kérlek, mielőtt elolvasnád a kártyákhoz fűzött mondataimat, először nézd meg a képet és a szót. Majd hagyd, hogy hassanak rád.

Engedd meg magadnak, hogy megérkezzenek a saját érzéseid, hisz ezek a te meglátásaid, amik csak neked üzennek valamit. Pontosan azt, amire éppen szükséged van.

  1. Ezután nézd meg az írásomat és vesd össze a saját gondolataiddal. Lehet, hogy megerősítéseket fogsz majd kapni, de az is lehet, hogy új felismeréseket. Mindegyik jó, úgy ahogy van. Bízz magadban!

És most nézzük erre a hónapra kihúzott kártyákat és szavakat, mi az üzenet számunkra:

 

Íme a „Mit kell most megoldanom?”  kérdésre kihúzott kártya:

A kép az Áttörés lapja, melyen egy alak látható, aki mintha széttörne mindent maga körül, így kitör abból, amiben eddig volt. A kártya színei izzó vörösek, tele van erővel, energiával a kép kisugárzása. A középpontban lévő személy eltökéltnek látszik, kezét magasba emelve, elszántan néz előre.

 

Lehet, épp egy olyan élethelyzetben vagy, hogy úgy érzed, elég volt. Ezt így tovább nem akarod már folytatni. Nem élvezed, ami van. Elfáradtál. Kiégtél. Talán elkeseredett vagy, hogy miért nem történnek meg végre a változások, amiket annyira vársz már, hogy boldognak érezhesd magad. Lehet, elbizonytalanít egy helyzet és nem tudod, mi legyen a következő lépés.

 

Mindegy, milyen életterületen érzed azt, hogy „elég volt”, most itt lehet az idő a változtatásra. De ez nem fog menni anélkül, hogy ne törnél ki abból a szituációból, gondolkodásmódból, amiben benne ragadtál.

Az áttörést az fogja meghozni, ha végre döntesz és teszel valamit azért, hogy a jelenlegi helyzet átalakuljon. Még akkor is, ha a mostani pillanatból nem látod, hogy milyen következményekkel fog ez majd járni. Ha mindent hagysz a régiben, a terheid csak növekedni fognak. Mivel senki más nem fog, és nem is tud helyetted cselekedni.

Merd vállalni, hogy kitörsz a megszokásaidból. Lehet, egy régi gondolkodásmintád falait kell áttörnöd most, vagy egy kapcsolatban való működésedet kell megváltoztatnod, vagy a pénzhez való viszonyulásod kíván megújulást.

Mindegy, mi a problémád, ne hagyd benne magad abban tovább, ami már nem működik neked.

Mit tettem vagy nem tettem, hogy elvesztettem az életem irányítását?

Miből kellene végre kitörnöm, hogy elégedettebb lehessek?

Ha megtenném, hogyan változna az életem?

 

A kihúzott szó arra, hogy mit érdemes ebben a hónapban megoldani: 

A cserbenhagyottság olyan érzés, ami nagyon lebéníthat abban, hogy cselekedj. Ez arról szól, hogy azt gondolod, nem vagy elég jó ahhoz, hogy önállóan megold a helyzetedet. Mert csalódnod kellett valakiben, akitől segítséget, támogatást, elismerést vártál. Így rá már nem számíthatsz.

És magadra? Magadat mennyire hagytad cserben?

Hiszen mindaddig, amíg mástól várod az erőt, te elveszel és csak mellékszereplő leszel a történetedben.

Lehet, nem is más hagyott cserben, hanem talán te saját magadat?

Mert talán engedted, hogy a szeretet címkéje alatt mást felnagyíts és olyat várj el tőle, amire ő valójában nem is képes.

 

Kit tettél magadnál értékesebbé?

Hol vesztetted el azt a hitet, hogy bármire képes vagy?

Mi kellene ahhoz, hogy visszaszerezd a saját erődet?

 

A 2. kártya: „Mivel oldhatom meg?

Amikor reggel felkelsz, mit veszel észre először?

Amikor mész az utcán, mire figyelsz?

Észre veszed-e a reggeli felkelő nap szikrázó, erőt adó fényességét?

Érzékeled e frissen gőzölgő kávé illatát?

Feltűnik-e, hogy az utcán milyen fák szegélyezik az utadat?

Részt veszel-e a vidámságban vagy inkább panaszkodsz?

 

Vagy inkább robotszerűen teszed a reggeli dolgaidat, rohansz, idegeskedsz, versenyt futsz az idővel, dühösen várakozol a reggeli dugóban, feszülten végig stresszeled a napodat?

 

A részvétel abban segíthet, hogy észrevedd, mennyi bőség, gazdagság, szép dolog, öröm, kiteljesítő kapcsolat, vidámság van már most is az életedben. Ez segíthet akkor, amikor félsz a változtatástól. Amikor bizonytalannak érzed magad, hogy a jövőd mit hozhat.

 

Te miben veszel részt a mindennapjaidban?

Milyen érzések megélésben és kiközvetítésében veszel részt?

Van-e részed a kapcsolataidban vagy pörögsz állandóan és nem igazán figyelsz magadra és a másikra? Mennyire érzed magad magányosnak?

 

És a kihúzott szó a megoldásra, ami segíthet:    

 A szabadság az, amikor azt teszed, amit szeretnél. És nem azért mert önző vagy öntörvényű vagy. Hanem azért, mert már nem akarsz megfelelni senkinek. Nem attól érzed magad jónak, szerethetőnek, ha kiszolgálsz másokat azért, hogy elismerjenek és visszacsatolják, hogy mennyire fontos vagy.

A szabadság az, amikor meg tudod engedni magadnak, hogy a rossz, kizsigerelő, csalódást okozó helyzetekből, kapcsolatokból ki tudod vonni magadat.

A szabadság az, amikor senkinek nem engeded meg, hogy akár szavakkal, akár viselkedéssel, tettekkel, némasággal bántson téged.

 

Most itt az idő, hogy szabaddá válj az összes olyan meggyőződésedtől, hogy neked nem lehet jobb.

Ehhez az kell, hogy válaszd azt, hogy részt veszel a saját életedben azáltal, hogy önmagadat választod.

Ez a választás felszabadít és erőt ad, és ebből aztán már te is sokat tudsz adni majd másoknak.

szeretettel: Fatime